Naturismegids

Recensies van Winfried

Levendula FKK

23-08-2018
Deze zomer plm anderhalve week hier gestaan. We hadden een plaats aan het meer gereserveerd. Die hadden we ook, maar helaas geen uitzicht op het meer. Dus het kleine plekje maar verruild voor een andere plek. Als je dus UITZICHT op het meer wilt, moet je dat beter communiceren dan wij dat deden. :) Verder een prima camping, sanitair redelijk. Supermarkt in de buurt en naast de supermarkt kan je erg goed eten. Dat kan naast de camping ook. Gezellige middag meegemaakt waar ieder die dat wilde wat kookte en de rest kwam eten. De campingbaas gaf een fust bier weg en wijn voor iedereen. Erg leuk!

Le Village du Bosc

02-08-2019
Eens hoor, met veel van de kritische punten hieronder genoemd. Maar wat zoek je op een camping?

Ruime plaats met zon en schaduw: check.
Modern en schoon sanitair: check.
Fijn zwembad: check
Mooie omgeving: check.

Wij hebben overigens niets dan plezierige ervaringen met alle mensen van de camping. We zijn er dit jaar voor de vijfde keer beland en komen zeker weer aan als we in de buurt zijn!

Naturistenbund Rhein-Main

23-08-2018
Wij hebben deze zomer hier drie dagen gestaan. Inderdaad een wat lange hobelige toegangsweg. Camping heeft inderdaad wat verlopen aandoende tintjes, maar sanitair is uitstekend en nieuw. Groot zwembad en een zeer vriendelijke gezellige sfeer. Lekker een biertje op het kleine terrasje... ook kun je poedelen in de Rijn, aan de andere kant van het pad. Verder door een uitpaning waar je kunt eten met een prachtig uitzicht op de Rijn...

Sport- und Naturistengemeinschaft Noris

23-08-2018
Wij zijn hier deze zomer geweest. Was even zoeken. Als je door het dorp aankomt, rijd je het aan de andere kant weer uit, tot je links een antennemast ziet staan. Dan na plm 50 meter rechtsaf. Na ongeveer 150 Meter staat er een bordje dat je rechtsaf moet. Dat kan, maar je kunt veel beter nog 50 meter doorrijden en dan rechtsaf. En dan ben je in de oase van rust en stilte. Stilte in het kwadraad! Midden in het hoogseizoen met heel de camping een biertje gedronken. 8 personen :) Schoon, mooie plek prima camping. Het is de camping gegund dat meer mensen deze bezoeken.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.042