Naturismegids

Recensies van Ton en Nel

La Basse Royauté

22-08-2018
In augustus een paar dagen gekampeerd in de tuin bij Hans en Helen. Een nieuwe ervaring rijker! We waren de enige kampeergasten (maximaal laten ze er 2 kamperen), dus eigen sanitair, zwembad en de hele tuin voor onszelf! Wat een rust en luxe! Hans en Helen zijn twee schatten van mensen en wij denken dat we hier nog wel eens zullen aanwaaien, als er dan tenminste nog plek is, want eigenlijk gooien we onze eigen glazen in door het schrijven van een positieve review....

Borvo Camping Naturiste

01-08-2017
Wat ons nog nooit is overkomen, gebeurde dit jaar: voor een tussenstop gekomen, maar vervolgens 8 dagen gebleven! Wat een rust, uitzicht en gemoedelijkheid! Uiteindelijk wel verder getrokken, maar op de terugweg toch de camping weer bezocht voor een paar dagen! De haagse humor van Mark en de bescheidenheid van Sandra, het mooie stadje EN de supermarkten heel dichtbij en goed op de fiets te doen, de prachtige luchten en de vogels, alle ingrediënten waren aanwezig voor een zeer prettig verblijf. Wij hopen voor hen dat de camping meer naamsbekendheid krijgt, maar voor ons was het nu al heerlijk om er te verblijven!

La Pinede: Club Naturiste Bretagne Sud

12-08-2016
Een hele leuke, relaxte en goed verzorgde camping waar we bijna niet naartoe waren gegaan door de beoordeling hieronder van Yvonne en Erik Kunst !
Wij begrijpen absoluut niet waar hun mening op gebaseerd is maar eigenlijk schrijven ze het zelf al, ze zijn er niet eens geweest! Het doet echt onrecht aan dit clubterrein waar je een prachtige plek hebt, deze zelf mag uitzoeken en waar niet op een metertje meer of minder wordt gekeken. Aardige clubleden, perfect sanitair en de ongeving is zeker de moeite waard! Geen zwembad maar wel op fietsafstand van het naturistenstrand! Kortom wij waren blij verrast en zijn er uiteindelijk na 9 nachten alleen vertrokken omdat de weersvoorspellingen niet zo best werden.

L'Oliverie

20-07-2015
Zijn gisteren, na een paar dagen vertrokken. Camping OK, wel heel weinig schaduw. Wij stonden daarom onder de enige grote boom. Perfect, maar.... het wemelt van de (steek)vliegen! Zowel ikzelf als mijn man zijn dus letterlijk lek geprikt. Zitten onder de jeukbulten. Een van de redenen dat er zoveel steekvliegen zijn, zal wel de aanwezig van een pony en schapen zijn.
Omgeving ook niet echt interessant. Eigenaren zeer vriendelijk!

Le Coteau de l'Herm

19-08-2013
Net als alle andere recensies hieronder, waren wij ook blij verrast bij aankomst. Wat een rust, prachtige staanplaatsen, mooi uitzicht, kortom alles perfect voor mensen die houden van kleinschalige campings zonder veel toeters en bellen.

Costa Natura Resort

25-12-2012
Wij waren er in oktober 2012. Prachtig terrein en wij hadden een heerlijk appartement met zeezicht. Helaas, omdat het oktober was, geen zon op het eigen terras v.h. appartement.
Het restaurant had net nieuwe eigenaars. Hebben er 1keer gegeten, maar matige kaart. Strand viel een beetje tegen. Veel aangespoeld hout dat niet werd weggehaald. Maar de zonneweide, het lekkere zwembad en de jacuzzi, maakte alles weer goed.
Kortom een heerlijke plek om te bezoeken.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.054