Naturismegids

Recensies van Fam de Haan

Le Pont d'Adèle

17-08-2018
Wat een leuke camping, prima plekken in de kasteel tuin, mooi uitzicht, prima sanitaire. het brood wat je besteld had word je s 'morgens vers bij de tent afgeleverd. De eigenaren doen alles om het je naar de zin te maken. Wij komen zeker nog een keer terug.

Bos Redon: Association "Club du Soleil de Limoges"

09-08-2019
Min of meer bij toeval kwamen wij bij Bos Redon. Wij hadden geen idee wat we ons daarbij moesten voorstellen. Maar wat een geweldig leuk campinkje. Zo'n idyllisch plekje en heerlijk rustig met een prachtige omgeving.
De voorzieningen zij wel wat gedateerd maar alles is kraakhelder schoon, fijne douches met lekker warm water.
Aardige mensen die er alles aan doen om het je naar de zin te maken.
Houdt er wel rekening mee dat het terrein pas open gaat op 1 juli. Wij waren er een dag eerder maar toevallig was er iemand aanwezig en na een telefoontje met de "president" konden we (waar we maar wilden) onze tent opzetten.
We hebben er genoten, kortom een aanrader!!!

Frederique en Arnold

Borvo Camping Naturiste

17-08-2018
Heerlijke rustige camping, mooie plekken maar als je achter door staat moet je wel rekening houden dat het een eindje lopen is voor dat je bij de douche en wc bent, die trouwens erg schoon en netjes zijn en de douche is heerlijk warm. Zeer gastvrije eigenaren die er alles aan doen om het naar de zin te maken.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049