Naturismegids

Recensies van Tweemaal bezocht

Centre Hélio-Marin Montalivet

15-08-2018
Deze camping is ons erg goed bevallen met een gezin met 2 jonge kinderen (3 en 6 jaar). Weliswar een enorme camping, maar wij stonden op Ajoncs waar we dichtbij zowel het winkel & horecacentrum waren als bij zwembad en strand. Schaduwrijke plekken. Er is veel te doen voor zowel kinderen als volwassenen. Erg mooi zwembad en fantastisch strand. Geen insecten en koele zeebries die de hete zomer draaglijk maakte. Fietsen huren is wel aan te raden.

Centre Hélio-Marin Montalivet

08-08-2019
Topcamping. Al een aantal jaar komen we hier met onze twee zoons (nu 4 en 7). Er is hier veel jeugd wat het een levendige sfeer geeft. Het strand is fantastisch. Erg relaxte vibe, niet dat bemoeierige wat je op veel naturistencampings hebt. Uiteraard ook behoorlijk anoniem daardoor, wat wij niet zo erg vinden.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

06-05-2015
Een van de beste campings voor gezinnen met kleine kinderen. Groen, gezellig, verzorgd en veilig. Uitstekende sfeer maar tegelijkertijd ook erg vrij - geen focus op betuttelende regeltjes. De optie tot gezamenlijk eten aan de lange tafels zorgt ervoor dat je niet hoeft te koken als je daar geen zin in hebt en bovendien een goede manier om andere gezinnen te ontmoeten. Er wordt dan ook volop gebruik van gemaakt.

Wij zijn relatief vers in het naturisme met nog maar twee jaar 'ervaring' maar hebben wel al acht naturistencampings in Frankrijk gezien en la Petit Brenne staat bovenaan onze lijst. Vorige zomer stonden we hier met een gehuurde camper, dit jaar gaan we een huisje huren.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.041