Naturismegids

Recensies van Bert en Jeanette van der Meer

L'Oliverie

13-08-2018
Een hartelijke, tweetalige, ontvangst op een mooi en gezellig terreintje. Er is een heerlijk zwembad en de gezamelijke maaltijden zijn goed verzorgd. Grote aanrader is om in Café l’Union in Saurais te gaan eten! De eigenaar haalt en brengt je. Ze koken met streekproducten heerlijke streekgerechten waarna je wordt getracteerd op muziek van vroeger uit de streek. Puur Frankrijk!
Enige minpunt zijn de sanitaire voorzieningen. Bij een volle camping zijn er te weinig toiletten en douches.

Le Champ de Guiral

19-07-2020
Dit jaar voor de tweede keer op Champ. Het is een klein naturistisch paradijsje! Kleine camping, voorzien van alles, inclusief een prachtig zwembad. Ook in deze Coronatijd deden Joël en Monique hun best om een gezellige gezamenlijke maaltijd te serveren.
Ook de omgeving is mooi. Het middeleeuwse stadje Gourdon ligt op fietsafstand, evenals de grotten van Cougnac. Een aanrader!
Bert en Jeanette en Pim en Ingrid.

Borvo Camping Naturiste

19-07-2020
Wat een heerlijke camping! We kwamen voor een paar nachten, het werden er 7! De sfeer is er heel goed, het uitzicht prachtig, geweldig sanitair (wel een stukje lopen als je wat verder op de camping staat). De gezamenlijke maaltijden smakelijk en gezellig. Genoeg te doen in de omgeving, zowel wandelen als fietsen. Leuke stadjes in de buurt. Hier komen we zeker nog eens terug. Sandra en Mark bedankt voor de fijne tijd op jullie camping, we wensen jullie een goed seizoen en Mark een goed herstel van zijn gebroken been!
Pim en Ingrid en Bert en Jeanette.

Domaine de Sarraute

06-07-2020
Een prachtig terrein met een mooi zwembad en goed en schoon sanitair. Daarbij hartelijke en gastvrije eigenaren. Hier komen we vast nog eens terug.

La Pinede: Club Naturiste Bretagne Sud

15-08-2018
Een zeer hartelijke, tweetalige ontvangst. Goede uitleg van alles. Plekken zijn niet gemarkeerd, moesten daarom een beetje zoeken en stroom is wat beperkt aanwezig en lange afstanden. Leden/vaste gasten erg hartelijk. Erdeven op loopafstand, fietsend ook prima te doen. Lunch/ eten in de pizzeria Galileo is een aanrader. Naturistenstrand wat te ver om te lopen (1,5 uur), fietsend beter te doen (30 min).
Sanitair was erg goed! Er is inderdaad geen zwembad, hadden wij wel fijn gevonden.
Komen zeker nog eens terug!
Bert, Jeanette, Pim en Ingrid.

Pallieter

07-08-2018
We misten de warme naturistische ontvangst.
Verder was het sanitair gedateerd, niet schoon, en waren er lekkende kranen, doorlopende toiletten en het rook onfris
Het terrein is prachtig, ruime plekken en een mooi zwembad.

Camping La Tuquette

20-08-2017
Fantastisch! Meerdere malen op deze camping geweest, maar het blijft een feest! Ontvangst is allerhartelijkst. De plekken zijn mooi, vrijwel allemaal met schaduw en redelijk ruim.
Het sanitair is zeer mooi en schoon en ruim voldoende. Het zwembad is prachtig, met heerlijke ligstoelen en waterplezier voor de kleintjes.
Er zijn geregeld activiteiten voor jong en oud. De bar / brasse rit / is het gezellige centrum van de camping. Er is een goede barbeque voor gezamelijk gebruik en je kunt daar heerlijk zitten met elkaar en eventueel gebruik maken van de bar / brasse rit voor drank en frites.
In de omgeving is veel te doen, mooie dorpjes, markten, kunst, Lac Saint Cassain op 15 minuten en natuurlijk het strand op 45 minuten.
Caroline, Arnaud en Brice jullie doen het geweldig en zijn voorlopig nog niet van ons af!!

Camping naturista Ca' le Scope

20-08-2017
Na 10 jaar weer op Ca le Scope aangeland. Dit keer met onze camper. We hebben het weer ontzettend naar ons zin gehad. Carla en Harry zijn zeer gastvrij en daarmee zorgen zij voor een hele ontspannen sfeer.
Het eten is meer dan fantastisch.
In de directe omgeving vind je allerlei gedenkmonumenten van de 2e wereldoorlog. Er zijn in september 1944 heel veel vrouwen en kinderen vermoord, indrukwekkend hoe dat wordt herdacht.
Wij komen zeker nog eens terug!!

Sasso Corbo

20-08-2017
Een mooi terrein, met zeer ruime plaatsen, eenvoudig sanitair. Sfeer prima, vonden het geweldig dat we groenten uit de moestuin konden pakken, tegen zeer acceptabele prijzen! Hebben daar zeer van genoten.
Vanaf de meeste plaatsen een prachtig uitzicht. De camping is wel wat afgelegen, pittige toegangsweg.

Domaine des Lauzons

20-08-2017
We waren hier 1 nacht, in een grijs verleden hier eerder geweest. De camping is groot met de daarbij horende drukte. Voor gezinnen met kinderen waarschijnlijk geweldig, voor ons 50 + ers wat minder.

La Taillade

20-08-2017
Prachtige camping in een zeer mooie omgeving. We waren er maar 1 nacht, maar komen zeker nog eens terug! Het sanitair is wel erg gedateerd, voor ons geen probleem. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Les Fourneaux

20-08-2017
Zeer vriendelijke ontvangst, prachtige grote plaatsen, wij komen zeker nog eens terug!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.095