Naturismegids

Recensies van Marcel

Camping Diepven

12-08-2018
Wat een fantastisch leuke camping. Het begon al met de ontvangst door Nico en Inge. Je voelt je meteen welkom. Het nieuwe sanitairgebouw is een aanwinst, het zwembad nog steeds heerlijk en echt goed onderhouden. We hebben gefietst met Leon, wat weet hij veel van de omgeving. Gewandeld met Nico en daarna forel gegeten bij de vijver, zooo lekker. Samen met iedereen chinees gegeten, fruhshoppen op de zondag, jeu-de-boulestoernooi. 's Avonds drankje en kletsen op het terras. Tom als vrolijke barkeeper. Je wordt er meteen bij betrokken. Kortom, wat hebben we het lekker gehad. Jammer dat we na tweeënhalve week weer verder moeten.

Euronat

13-08-2016
Dit jaar voor het eerst een weekje op Euronat geweest. Wat huiverig ivm vele negatieve verhalen, maar we wilden het zelf meemaken.
Man wat hebben we genoten. Het is een super grote camping, maar we hebben fietsen mee. Mooie plaatsen met water en elektriciteit. Het strand is prachtig en het pleintje fantastisch. Vele mogelijkheden om je boodschappen te doen (niet veel duurder) Vele eetgelegenheden, zowel restaurantjes als plekken waar je eten kunt halen (ook voor barbecue ter plekke) je kunt het daar opeten met je eigen wijntje erbij en heel vaak krijg je er een live optreden op het pleintje bij. 's Morgens sportief starten met Zumba of iets anders. Er is zoveel te doen, dat we nog niet aan een kwart zijn toegekomen.
Oke wifi is te duur en niet goed genoeg, maar meer minpuntjes kunnen we niet bedenken.
Volgend jaar zeker weer deze kant op.

Le Clos Marot

04-08-2016
Wij zijn nu voor de tweede keer op le Clos Marot geweest en het voelt als thuiskomen. Iedereen is even aardig en behulpzaam. Het gezamenlijke diner op zaterdag was super gezellig. De rust is heerlijk en het sanitair wordt bijna stukgeboend
Onze enige vraag is, hoe mogelijk is dat deze camping maar één ster heeft. Ze verdienen er meer.
Opvallend dat Michel inmiddels al een paar woordjes "over de grens"spreekt.
We komen zeker nog een keer terug.

Camping du Pont Charlet

17-07-2014
gastvrij, gezellig
Onderweg naar het zuiden een paar dagen hier geweest.
Echt aan te raden
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046