Naturismegids

Recensies van Erik

Creuse Nature

06-08-2018
Relatief kleine camping waar je in een bosrijke omgeving op kleine plekken dicht op elkaar staat. Je hoort de buren, het rumoer uit het restaurant en tot savonds laat spelende en pratende kinderen. Er is veel schoon sanitair, een zwembad en er worden activiteiten georganiseerd. Zoals op elke naturistencamping ook hier veel vaste klanten. Het had ook de Veluwe kunnen zijn zo lekker samen met Hollanders onder mekaar. Wij zijn hier in juli 2018 een week geweest met twee kinderen van 4 en 7. Als je van ruime plekken en kamperen in de natuur houdt zou ik deze camping overslaan.

Le Colombier

06-08-2018
Best wel leuke camping in een saaie omgeving vol akkers. Onze kids van 4 en 7 vonden de activiteiten erg leuk. Het zwembad was fijn en het sanitair prima. Er waren in het hoogseizoen (juli 2018) alleen weinig gezinnen met (jonge) kinderen. Nederlandse babyboomers waren in de overduidelijke meerderheid. Veel caravanvolk dat hun kampement voor een lang verblijf uitstalt. Wij houden van wat minder aangeharkt en meer natuur. Verder prima tijd gehad, maar voor ons geen plek om terug te keren.

La Taillade

03-08-2017
Mooie camping met leuke en enthousiaste medewerkers. Wij voelden ons er erg op ons gemak. Veel Nederlanders zoals op veel naturistencampings, maar gelukkig waren er ook Fransen en Belgen. De camping is prachtig gelegen. Je zit midden in de natuur. We waren er eind juli met 2 kinderen (3 en 6) en die hebben het erg naar hun zin gehad. Je kan er een vuurtje stoken, wandelen, brood bakken, de boerderij bezoeken, kano├źn en de georganiseerde BBQ op dinsdag was geweldig en erg lekker. La Taillade is een aanrader.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.061