Naturismegids

Recensies van Nicoline

Le Perron (Athena)

30-07-2018
Recent een weekje geweest. Wat een klantvriendelijkheid en gastvrijheid mochten we ervaren van Liliane, Paul, Cor en Marijke, maar ook van de vaste mensen. Bedankt; dat verhoogt het vakantieplezier! Mooie camping, ruime plek, prachtig uitzicht en genieten van de zonsondergang. Ook al was het best druk met passanten, toch waren er genoeg momenten dat we stilte en rust hadden en baantjes konden trekken in het zwembad. Genoeg te doen in de omgeving en Malmedy op korte afstand voor vertier. Wij komen vast een keer terug!

Le Village du Bosc

26-07-2011
Heerlijke echt Franse camping; niet alleen Hollanders, maar ook Fransen, Belgen en Duitsers. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie plekken aanwezig met uitzicht op het dal. Veel te doen in omgeving. Rust wanneer je wilt, maar ook vermaak wanneer je gezelligheid of een dansje wilt. Een aanrader!

Domaine de la Gagère

26-07-2011
Mooie en luxere camping. Prachtige plekken aanwezig. Vaste kern van bezoekers. Veel te zien en te doen in omgeving. (fietsen langs Canal du Nivernais was erg leuk evenals museumbezoek) Door grootte wat minder persoonlijk en info over omgeving kan wat beter. Wij kwamen bij toeval achter gewenste info. Wat wij jammer vonden waren extra kosten voor kopietjes en wifi. Wij denken; doe campingprijs iets omhoog en vraag geen aparte betalingen voor kleinigheden.

La Sesquière

26-07-2011
Voor wie niet te zeer hecht aan allerlei luxe en comfort, maar des te meer aan rust, heel veel ruimte en stilte als ook een heerlijk zwembad, is deze camping een absolute aanrader. Wanneer het sanitairblok (overigens wel superschoon) en zwembadentourage wat ge-update zijn helemaal top.
Gecombineerd met het aan de tent bezorgde verse brood in de ochtend tot en met de lekkere maaltijden van Maarten 's avonds en meer vogel- dan mensengeluid een heerlijke omgeving om te onthaasten. Aardig is het dat Koosje en Maarten alles runnen met elkaar; je wordt dus (h)erkend en van goede info voorzien. Verdient meer bezoekers.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.062