Naturismegids

Recensies van Jan en Ger

Club du Soleil de Dijon

28-07-2018
We zijn op zoek geweest naar dit terrein. Helaas onvindbaar....
Jan

Campeggio Naturista Costalunga

05-09-2015
Prima plek om tot rust te komen. Goede sfeer en, indien gewenst fijne (schaduwrijke) plekken beschikbaar. Mogelijkheid om deel te nemen aan heerlijke maaltijden die Enrico met eerlijke producten bereid. Fijn zwembad 7 X 13 meter.
Camping is prima uitvalsbasis naar bijvoorbeeld Genua,een bezoek aan het strand, of een wandeling in het Nationaal Park Beigua. Cinque Terre 150 km.

La Haute Garduère

09-06-2011
Hallo Joan,

De weg is echt slecht. De weg ging ons ook tegenstaan, iedere keer moet je de kuilen ontwijken. Het kost ook relatief veel tijd om op de openbare weg te komen. Jammer, want het is een mooie camping.

Jan

Vallon des Oiseaux

25-07-2010
Wat hebben we genoten! Vallon ligt in een prachtig dal waar het beeld bepaald werd door vele klaprozen en zwermen vlinders (medio juni). Waar Franse markten nog Frans zijn (Abt en Forcalquier) en waar de wegen nog omzoomd zijn met aan beide zijden platanen.
Waar hebben we ooit een gastheer gehad die ons op de hoogte hield met "de krant van Jan", een krant met praktische informatie en waardevolle levensvisies en gedichten? Nergens!

Jan en Alies, bedankt voor de gastvrijheid. We komen zeker een keer terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.035