Naturismegids

Recensies van Jo en Marianne.

Le Pont d'Adèle

18-07-2018
Mooie lokatie. Jammer dat het “kasteel” niet echt in verbinding staat met de camping. In de omgeving is er weinig te beleven. Fietsen is bijna onmogelijk door de steile heuvels. Wij hadden een fantastische plek met uitzicht over de heuvels. Zwembad was voldoende om even af te koelen. Het (nieuwe) sanitair was nog in aanbouw dus dat zal in de toekomst wel goed komen. Al met al een leuke camping om een aantal dagen tot rust te komen.

La Chênaie: Association "Club des Naturistes Rouennais"

20-08-2018
Prima camping. Hartelijk ontvangst. Mooie campingplekken. Zwembad en sanitair goed verzorgd. Omgeving is zeker de moeite waarde. Met de fiets naar Rouen prima te toen.

Val des Acacias: Association "Centre Gymnique d'Alsace"

22-07-2018
Mooi terrein met ruime kampeerplekken en zwembad. Gezellig met een aantal vaste leden van de club naar het wk voetbal zitten kijken. We zijn op de fiets naar Straatsburg geweest. Stad is zeker het bezoeken waard. Omgeving is fantastisch om te fietsen.

Borvo Camping Naturiste

19-07-2018
Wat een schitterend terrein. Mooie grote plekken met watertappunten vlak in de buurt. Op deze camping kan je lekker tot rust komen. Sanitair en bar is inderdaad even lopen maar voor ons geen echt bezwaar. Dorpje, met supermarkten op fietsafstand. Wij hopen echt dat deze camping meer naamsbekendheid krijgt. Wij gaan in ieder geval nog een keer terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.035