Naturismegids

Recensies van Henk en Will Robben

Le Clos Barrat

15-07-2018
Geweldig!!!! Een zeer sfeervolle camping met veel rust en ruimte. Aandacht voor iedereen en respect voor de natuur. Heel goed verzorgde maaltijden (Yolanda kan prima koken) en een zeer gezellige ambiance door veel live muziek. De gastheer en gastvrouw zijn zeer gastvrij en erg behulpzaam daar waar nodig is. Een echte aanrader dus.

Camping Las Grullas

14-07-2016
Wat een aanrader. We waren er vorig jaar ook. Het is hier zo mooi, zo in de natuur, zo rustig en ver weg van het massatoerisme. Toch zijn er een aantal steden die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan op kleine afstand. De eigenaren doen er ook alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Het is een mooi terrein, prima sanitair en een geweldig zwembad.
We komen zeker terug!

Camping Las Grullas

15-07-2015
Wat is dit een grote aanwinst voor naturistisch kamperen. Alle lof voor Lizette en Johan, die een heel prettige sfeer weten te creƫren, het prachtig schoon sanitair, super zwembad met zout water en het fantastisch gelegen terrein met zeer ruime staanplaatsen. De omgeving, de mooie sterrenhemel en de grote verscheidenheid aan vogels maken deze camping ook zeer de moeite waard. We waren er dit voorjaar 2 keer en komen zeker terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045