Naturismegids

Recensies van Bie & Bé van der Woude

Casa de cinco Hermanos

27-06-2018
Fantastische week ECHTE rust in the middle of nowhere. Zeg maar back to basic, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en goed. Er is genoeg te doen in de omgeving. Wijngebied met topwijnen en culinair is er ook genoeg uitdaging. Natuurlijk genoeg (en ook drukke) steden in de buurt, maar als we daar een paar uren waren wilden we snel terug naar ons paradijsje van rust.
Zelf geen ideeën? Dan helpen Wil & Berto je maar wat graag.

Samonatura

03-09-2015
Dit was voor ons de vierde vakantie via Euronature en tot nu toe ook de meest geslaagde.
Zoek je absolute rust en privacy? Dan is dit het perfecte adres! Wel een auto huren want dat is een must als je ook nog iets van de omgeving wilt zien. Het naturistisch strand (Praia do Salto - iedere dag gedaan) ligt op ongeveer een half uurtje rijden. Oh ja; de mensen zijn hier erg vriendelijk en als je eerlijk (en goedkoop) wilt eten, dan hoef je niet ver. Ga zeker na Restaurante Dias of Restaurante A petisqueira. De rekening alleen al is lachen. Ze doen echt hun best om het er in ieder opzicht naar je zin te maken.
Martine en Jos (erg gastvrij) hebben het hier goed voor elkaar en wij gingen compleet relaxed naar huis. Met een mooi kleurtje natuurlijk want de zon is hier nagenoeg een zekerheid.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.068