Naturismegids

Recensies van Liduina

Camping Naturiste Le Couderc

25-06-2018
Fantastische camping! Wij hebben al vele Franse naturistencampings bezocht maar ‘moeten’ toch steeds elk jaar weer terug naar Le Couderc. De sauna die elke dag aangaat (gratis), het geweldige verwarmde zwembad, de ontzettend goede keuken (á la carte en menu’s) en ‘de snack’ (pizza’s, burgers, snacks) met voldoende vegetarische gerechten. Het is hier pure verwennerij! Goede prijs-kwaliteit, schoon sanitair, een goed geoutilleerde winkel, optimale inzet van de medewerkers en veel leuke activiteiten (o.a jeu de boules, pubquiz, open podium) zorgen ervoor dat je nauwelijks van het terrein afwilt. Je hoeft het in ieder geval niet!

Camping Millefleurs 3 Etoiles

27-04-2022
Op zoek naar mooi weer zijn we hier terecht gekomen. Een pareltje! Zeer goed onderhouden terrein met een zo goed als nieuw zwembad. De locatie is geweldig, erg stil en met een adembenemend uitzicht. Toch maar enkele kilometers van Foix, veel bezienswaardigheden en grote supermarkten. Schoon sanitair, ziet eruit als nieuw. De altijd even vriendelijke uitbaters maken dit tot een ontzettend fijne camping. Alle informatie en ‘regels’ zijn in het Nederlands te lezen. Er is een uitgebreide Nederlandse bibliotheek met ook tijdschriften. In April is het hier al fijn!

Le Courtialet: Association "Club du Soleil de Grenoble"

12-09-2020
Een prachtig terrein en de meeste plekken hebben een adembenemend uitzicht. Hartelijke mensen! Je mag zelf je plaats uitkiezen. De auto gaat op de parkeerplaats. Er is een vrijwel nieuw toiletgebouw wat erg goed wordt schoongehouden. Zeer de moeite waard om een paar dagen te blijven.

Domaine des Lauzons

15-09-2018
Het heerlijke zwembad, het uitzicht en de goede ligging maken dit tot een prettige rustige camping. Ik kan mij vinden in de positieve reviews. Wat ik heel jammer vind is dat de sauna niet warmer gezet wordt dan 65 graden, ook niet na meerdere verzoeken. De prijs-kwaliteit van de maaltijden en de huiswijn vond ik matig. De pizza’s zijn wél goed. Er zijn veel verschillende plaatsen, die boven het zwembad zijn het kleinste maar wel leuk om daar te staan. Je hoort af en toe het verkeer, dat kan als storend worden ervaren. Daar tegenover staat de goede bereikbaarheid van de camping en de nabijheid van het prachtige stadje Forcalquier.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

15-09-2018
Ik heb weinig toe te voegen aan de goede recensies. Wij kwamen speciaal voor de goede (ook vegetarische!) keuken en die is inderdaad erg goed. De sfeer goed en rustig hier. De eigenaren en het personeel servicegericht en vriendelijk. Heel fijn dat de auto’s op de parkeerplaats moeten staan. Een verademing! Veel minder herrie en veel meer uitzicht.
Ik vind het een camping om tot rust te komen. Fijne zwembaden, op 6 van de 7 dagen gaat de (gratis) sauna aan mét opgietingen, wat een luxe. En daarna met een lekker wijntje aanschuiven aan het diner. Pure verwennerij! Voor herhaling vatbaar.

Val drome Soleil

15-09-2018
Aan de goede recensies heb ik weing toe te voegen. Wat wel het vermelden waard is is dat er een hele goede keuken is die ook rekening houdt met vegetarische en veganistische wensen. Ze willen je echt tevreden stellen. Petje af daarvoor. De bar met de schommels en het uitzicht vanaf het terras is erg mooi. Dat de jeep de meeste caravans op de plekken zet hindert niet, ze doen het á la minute. Het is er dus wel steil. Heel jammer dat de sauna niet bij het hoofdgebouw gelegen is maar bij de gîtes. Daar loop je niet ‘even’ heen. Dat is het enige minpuntje, wat mij betreft.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.064