Naturismegids

Recensies van Anne

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

22-06-2018
Als een soort van halve rustzoekers, maar ook weer in voor een praatje types, waren we wat huiverig voor een "te actieve" camping, maar geheel ten onrechte.

Omdat het zo'n heerlijk mooi ruim terrein is, is er genoeg ruimte om je terug te trekken, maar anderzijds is er ook gezelligheid te vinden. Zo ook in de bar, waar je ook kunt zitten zonder iets te nuttigen. Het zwembad is niet super, maar dat is op de meeste terreinen niet, maar heerlijk om in af te koelen na de sauna.

Erg gastvrije mensen en genoeg in de omgeving te doen.

Echt een plek om naar terug te gaan!
Anne - Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste
Anne - Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste (2)

Sport- und Naturfreunde Witten

03-08-2018
Voor een paar dagen rust hier naar toe gegaan en die rust hebben we hier kunnen vinden. Voor de gasten is er een veldje, maar voor de rest zijn het alleen verenigingsleden en veel daggasten, die komen voor het fijne zwembad en de sauna's en het gezellig terras. Heel lux!

Prettig is dat bij de prijs onbeperkt gebruik van deze faciliteiten inbegrepen is, dus dan is E 25 per nacht (zonder stroom, voor een busje) niet duur. Het sanitair is ook allemaal lekker fris. Binnenkort gaan ze de sauna's en de douches verbouwen, wordt het nog netter. De sfeer is ook heel goed, vriendelijk en rustig.

Vanuit de camping kun je verschillende kanten opwandelen, zo ook naar Herdecke, een gezellige Altstadt.

Wij komen hier zeker terug, ideale plek om er een paar dagen tussen uit te zijn!
Anne - Sport- und Naturfreunde Witten
Anne - Sport- und Naturfreunde Witten (2)
Anne - Sport- und Naturfreunde Witten (3)
Anne - Sport- und Naturfreunde Witten (4)

De Reeshof (ver. Hart van Brabant)

07-07-2018
Mooi terrein, leuk zwembad, gezellige bar en fris nieuw sanitair gebouw. Vooraf reserveren is aan te raden, gezien er maar 10 gastenplaatsen zijn, de overige zijn vaste plaatsen.

Het is onder de rook van Tilburg, dus je hoort heel de tijd de wegen, maar anderzijds zit je ook dicht bij het Textielmuseum of de Pont :-)
Anne - De Reeshof (ver. Hart van Brabant)

Le Bois des Battées

22-06-2018
Vanwege het koudere, natte weer zijn we na een dag weer verder gegaan, maar anders waren we graag nog een dag gebleven, want de omgeving is echt heel mooi.

Het zwembad heb ik niet geprobeerd, maar het is verder een prima terrein met goed bijgehouden en schoongemaakt sanitair.

Leuke camping om weer eens langs te gaan!
Anne - Le Bois des Battées
Anne - Le Bois des Battées (2)

Domaine de Bélézy

22-06-2018
Ook eens een grote camping geprobeerd voor de ervaring. Fijn is dat bij het zoeken van een plaats gelijk wordt gezegd hoe duur het is (ruim E 40 voor 1 nacht), omdat je dan toch weer de keuze maakt verder te gaan naar een camping waar je de helft betaalt :-)

Toch is het niet duur als je ziet wat je ervoor krijgt: echt een heerlijk groot zwembad, het fijnste wat ik ooit heb meegemaakt, en een sauna en volop vertier voor de liefhebber en een winkeltje met redelijke prijzen. Het is echt een soort dorp waar je je in kunt terug trekken en ik begrijp dat mensen hier lang kunnen vertoeven en gezelligheid vinden.

Wel vond ik de plaats wat benauwd, zo tussen alle gebouwen en muren in, terwijl plaatsen om het grote grasveld wat ze hebben veel fijner zou zijn. De omgeving is mooi, dus ik kom er vast nog wel eens terug!
Anne - Domaine de Bélézy

Centre Pardigue

22-06-2018
Omdat de vorige slechte beoordeling zo aansluit met mijn ervaring houd ik het wat korter. De eigenaresse lijkt dol op rommel te zijn, wat sommigen misschien gezellig vinden. Gezellig vond ik niet dat er maar 2 toiletten open waren van de 6 meen ik terwijl het bijna vol stond, het licht iedere keer uit ging (waarom geen led lampen dan?) ook in de douche. En dan het wc papier dat niet in de wc mocht: dat heb ik (gelukkig) nog nooit ergens mee gemaakt.

En het afval wat de eigenaresse dan zelf in het dorp weg bracht. En het allergoedkoopste bier in de bar, in plaats van een goed plaatselijk biertje. En inderdaad alles tegen de hoofdprijs terwijl de eigenaresse zelf super zuinig is. Een wat eenvoudiger terrein is geen probleem voor mij, maar dan ook tegen een eenvoudiger prijs...
Anne - Centre Pardigue
Anne - Centre Pardigue (2)

Camping De Reenert

22-06-2018
Een prima camping voor een nacht op door reis. Sanitair netjes, maar wel wat shabby allemaal.

Héliomonde

22-06-2018
Inmiddels voor de derde keer hier geweest en ik vind het nog steeds een fijne en ook betaalbare camping. Voor nog geen E 24 per nacht heb je toegang tot het superfijne, lekker verwarmd zwembad en goede sauna. Dan is er ook nog een bar en een nepstrandje, wat het vakantiegevoel verhoogt.

Het sanitair is niet super, maar als je in het voorseizoen zit, is het prima te doen. Fijn is ook dat je naar het station kunt lopen om vanuit daar Parijs te bezoeken. Het is echt een soort oase van rust.
Anne - Héliomonde
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.057