Naturismegids

Recensies van Donald

Sandviken Fribad & Naturistcamping

18-06-2018
De knutten hebben ons bezoek behoorlijk verpest. Daarom niet echt genoten van het mooie terrein. Goed onderhouden, lekkere sauna, schoon sanitair. Ontvangst was wat afstandelijk. Zijn na de nacht vertrokken met jeuk en bulten.

Lyngboparken

07-08-2018
Wat een heerlijke camping. Vriendelijke, zorgzame mensen, goed en schoon sanitair, fijne keuken en fantastisch strand op zo'n kilometer afstand. En de goedkoopste van de 8 naturistencampings die we deze reis in Scandinavië hebben bezocht.

NFS Solbakken Naturistcamping

07-08-2018
Fijne camping. Prima ontvangst, fijne plek (ondanks de wind) met uitzicht op het fjord, fantastisch sanitair (nieuw en superschoon), grappige kiosk en lekker zwemmen in het (woeste) water vanaf de steiger.

Sørlandet Naturist Center - Isefjær

29-06-2018
We stonden op een heerlijke plek met uitzicht op het fjord. De faciliteiten zijn prima, schoon en compleet. Alleen misten wij de sfeer van een verenigingsterrein, de werkers (allemaal heel vriendelijk) waren geen van allen Noors. Als tentkampeerder moet je een beetje geluk hebben met je plek. Want voor je het weet sta je ingeklemd tussen giga-campers en caravans. De sauna gaat alleen aan op verzoek en is niet meer gratis zoals wel op alle 6 andere terreinen waar we de afgelopen periode in Zweden en Noorwegen waren. Jammer.

Skeppsmyra Naturist Camping SNN

18-06-2018
Heerlijk rustig terrein. Na de sauna een duik in het ijskoude water. Alles basic, maar erg schoon. Camping ligt op heel fraaie plek en de ontvangst was hartelijk.

Solhejdan

18-06-2018
Fijne camping met vriendelijke mensen. Bbq-plaats met geweldig uitzicht. Leuke wandeling door het water naar perfect naaktstrand. Klein zwembad op terrein en goede verbinding met de bus naar Malmö. Een aanrader dus.

Sjøhaug Naturist Center

18-06-2018
Geweldige plek met geweldige mensen. Toen we aankwamen met slecht weer werd ons onmiddellijk een kamer aangeboden, zodat we de tent niet hoefden op te zetten. Voor dezelfde prijs! Heerlijke sauna, leuk uitzicht, schoon, fijne keuken voor de gasten...kortom een paradijsje onder Oslo.
Dat is trouwens een fantastische stad. In 40 minuten met de trein vanuit Moss. Retourtje kost wel 30 Euro.

De Molen (vereniging Amsterdamse Lichtbond)

22-05-2018
Heerlijk terrein - een eilandje - in de Ankeveense Plassen. Midden in de natuur en voldoende ruimte als je rust zoekt. Het roeien naar dit naturistenparadijs op zich al heel leuk. Er zijn douches, een kantine waar je frisdrank kunt kopen en voor de kleinkinderen een trampoline, wip etc. Een hele dag kost € 6 per persoon. De kids kunnen gratis mee. Parkeerplaatsen zijn bij de molen aan de Loodijk 30 in Ankeveen. Dat is N236 tussen Weesp en Bussum.
Donald - De Molen (vereniging Amsterdamse Lichtbond)
Donald - De Molen (vereniging Amsterdamse Lichtbond) (2)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049