Naturismegids

Recensies van Gerrit & Yvonne

Serre-Ponçon Naturiste

20-05-2018
Een googletje bracht mijn naar deze site: http://serre-poncon-naturiste.fr/

Gran Hotel Natura

06-08-2018
Zo verschrikkelijk jammer dat deze toplocatie gesloten is. We hebben alle keren ontzettend genoten.

La Palma Natura

02-04-2016
Het complex ligt beneden aan een steil weggetje, ver van de doorgaande weg. Vanaf het complex heb je zicht over de oceaan wat vooral 's avonds mooie plaatjes oplevert. In het dorpje Todoque bevinden zich twee restaurantjes.

Het appartement is van een niveau zoals je dat op de Canarische eilanden kunt verwachten; wat kleine gebreken hier en daar. Jammer is dat er geen aanspreekpunt is om deze te melden. In de badkamer hangt een piepklein boilertje wat maximaal 5 minuten warm water geeft, wat toch wel weinig is als je met zijn tweeën bent en wil douchen. Voor de afwas zetten we daarom maar een grote pan water op het kookstel.
Het grote terras is ruim genoeg om de ligbedden, tafel en stoeltjes plaats te bieden. De kwaliteit van het tuinmeubilair liet wel te wensen over.

Het water van het zwembad was flink koud, maar ook dat is zoals verwacht. Om het zwembad staan maar drie ligbedden, wat wat weinig is op 8 appartementen. Een hekje langs de trap zou het in en uitstappen een stuk prettiger maken.

Gran Hotel Natura

29-03-2015
Van 19 t/m 26 maart 2015 in GHN verbleven in een bijzonder ruim premium-appartement op de begane grond. Op het terras van dit appartement heb je nooit zon, wat als het wat frisser is wel jammer is. Op een platje achter de slaapkamer kun je wel in de zon zitten.

Ondanks dat het niet echt geweldig weer was, hebben we het toch erg naar onze zin gehad. Wat moet je nog verder toevoegen aan alle lovende commentaren?

Ons bezoek zal vermoedelijk niet éénmalig zijn.

Fontana Resort Bad Nieuweschans

27-12-2014
Net thuis van een kleine week bij Fontana. De sauna's zijn prima en perfect onderhouden. Het thermaalbad (helaas gekleed) is erg lekker vooral als het buiten lekker fris/koud is. De hotelkamer, het restaurant, de brasserie; allemaal prima in orde.
We hebben alvast maar gerserveerd voor volgend jaar kerst!

Aparthotel Monte Marina

21-03-2012
Prima, licht apartement. De naturistische binnentuin, met heerlijk zwembad en ligbedden, is te bereiken via je balkon.

Gemiddelde leeftijd van de gasten was 50+ .

Supermarktje met verse broodjes op paar minuten lopen. Voor restaurantjes neem je de bus naar Jandia (5 min.) .
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.053