Naturismegids

Recensies van Marcel en Ilse

Lous Suais: Camping-Bungalow Naturiste

20-05-2018
Wij waren hier in mei 2018. Wat een geweldige camping! Alles was schoon en goed verzorgd. Mooi sanitair en prima douches. De camping ligt aan een fantastisch meer waar je in kunt zwemmen en kanovaren. Er is een mooi nieuw zandstrand. De eigenaar van de camping is een bijzonder aardige hulpvaardige man. Wij hadden hier een heerlijke vakantieweek.
Marcel en Ilse

Parco del Gargano

21-03-2012
Wij zijn in 2009 op Parco del Gargano geweest en wij vonden het een prachtige camping. Er was een relaxed sfeertje, geen overvolle toestanden. Wij hebben genoten van een heerlijk plekje vrij tussen de wilde bloemen. We konden gebruik maken van een openbare koelkast die wel uitpuilde, maar alles wat je er in stopte kon je er ook weer uithalen. Iedereen bleef van een ander zijn spullen af. En er was ook een vrieskist en dat betekende dat we ons glaasje wijn dronken met ijsklontjes er in. Heerlijk nippen van je drankje terwijl je voor je tentje zit.
Het zwembad had een prachtige view, lekkere ligbedjes er om heen. Het sanitair was altijd schoon.
Ik schrijf dit in 2012, want ik hoop weer terug te gaan. Deze camping heeft indruk gemaakt.
Mogelijk aandachtspunt was de watertappunten. Ik herinner me dat er niet veel waren en dat je dus in de gaten moet houden dat je niet te ver weg gaat staan anders moet je sjouwen.
Wij hebben genoten van de rust en privacy en de gezelligheid en de schoonheid van de camping.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043