Naturismegids

Recensies van Bert Grobben

Naaktstrand Bussloo

18-05-2018
Hallo, ik ben Bert,en kom graag bij het naaktstrand,bij Bussloo. Het is een mooi groot terrein,waar je lekker en leuk kunt recreƫren,en lekker naakt kunt zwemmen en zonnen. Ik ga zeker nog een keer.Groetjes van mij,Bert Grobben.

Het Rutbeek

21-05-2018
Hallo,allemaal.Hoe gaat het.Ik ben weer naar het Rutbeek geweest [1e Pinksterdag ],het was mooi weer,het was rustig op het naaktstrand,heb lekker gezwommen ook.Als ik er ben dan voel ik mij vrij.Tot zover.Groetjes van Bert Grobben- Hengelo.

Het Rutbeek

08-05-2018
Hallo,hier ben ik weer.ik ben weer naar het rutbeek geweest,[ naaktstrand ],het was gezellig druk,mooi dat zoiets bestaat.Mijn ervaring is goed met het Rutbeek,ik kom er graag.Groetjes van Bert Grobben.

Het Rutbeek

06-04-2018
Hallo,ik ben Bert,en mijn ervaring met het Rutbeek,is dat je in je waarde wordt gelaten,en dat het er gemoedelijk is en een mooie omgeving is Ik kom graag bij Rutbeek. Ik kijk er naar uit om weer te gaan.Bloot zwemmen is heerlijk. Het naturistenstrand is goed aangegeven,en ook goed bereikbaar.Groetjes van Bert Grobben.

Het Rutbeek

02-09-2017
Hallo,hier ben ik weer.Ik ben pas geleden weer naar het Naaktstrand geweest,bij het Rutbeek.Mijn ervaring met het Rutbeek is goed en daarom kom ik er graag. Tot zover.Groetjes ,Bert Grobben.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.05