Naturismegids

Recensies van Willem Zwijndrecht

Brielse Maas Noord

23-10-2008
Reactie op KeesJan
Ik denk dat je een klein foutje maakt. Ik weet dat achterin een gedeelte is waar homo's zich ophouden. Maar dat zijn echte homo's. Zij hebben elkaar en houden elkaar bezig, meestal netjes, geen sex! Helaas zijn er mensen, vooral na werktijd, die thuis vrouw en kinderen hebben en toch behoefte hebben aan wat warmte van een andere man. Zij komen, kleden zich niet uit en gedragen zich verschrikkelijk hinderlijk.
De homo scene achterin houdt zich zeer goed aan de regels. Ik weet voorbeelden waarbij mensen werden gewaarschuwd geen gekke dingen te doen. Die waarschuwing kwam dan van de homo scene.
Wat na werktijd daarbij komt gaat in het gewone leven door voor hetero! Het is alleen wel gemakkelijk de homo's de schuld te geven, terwijl hetero's die dat eigenlijk niet zijn, de werkelijke boosdoeners zijn. Juist zij gaan dicht bij je zitten en nemen de moed zich bij je te gaan aftrekken. Kijk en daar heb ik ook een hekel aan.

Brielse Maas Noord

21-08-2008
Mijn mening.
Ik ben zwaar teleurgesteld over het feit dat het naturistisch gedeelte van het Brielse Meer steeds verder wordt beknot en ingekrompen. Ja, er zijn klachten binnengekomen van mensen die aan de overkant in Zwartewaal wonen. Zij kijken met een verrekijker en zien dan tot hun schrik blote mensen! Ze weten, dat het een officieel naturisten gebied is. Leg dan die verrekijker weg en probeer op die afstand te zien of je de mensen bloot ziet of gekleed. Zonder hulpmiddelen is de afstand te ver. Op basis van die klachten is de grens aan de zuidoostkant van het gebied enkele tientallen meters opgeschoven ten koste van het toegestane naturistische gedeelte. De vissteiger is weg. Ik mag niet meer naakt vanaf het aanlegsteigertje het water induiken. Het ergste vind ik de opmerking: tegen onzedelijk handelen zal worden opgetreden. Betuttelend! Spreken we nog niet eens van de tijden van 09.00 h tot 20.00 h.
Hinder van loeiende speedboten, die schade toebrengen, daarover spreken we niet. Stiekem loerende agenten, die hun "werk"doen en hinderlijk dicht bij je blote lijf komen kijken hoe je eruit ziet, ook daarover spreekt men nooit. Doe ik het hierbij
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.083