Naturismegids

Recensies van Ben

Naturist Camp Konobe

05-11-2017
In juli hebben we hier twee weken gestaan met onze caravan. De camping is enigszins gedateerd. Tennisbanen en minigolf wordt niet onderhouden. Restaurant en strandbar leuk. Mooi uitzicht over de zee. Leuke wandelingen langs de zee naar Punat en naturistisch naar een vuurtoren. Je komt dan langs allerlei leuke strandjes en baaitjes. De winkel heeft een redelijk assortiment, maar is niet altijd open. Op de camping is een geldautomaat aanwezig.
De receptie was gewoon vriendelijk, net als de portier bij de slagboom. Het sanitair werd doorlopend schoongehouden.
In de omgeving is veel te doen. Leuke oude dorpen en steden, mooie wandeltochten en shoppen in Rijeka. Allemaal binnen een half uur rijden.
Minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Veel hoogteverschillen en moeilijk begaanbare paden door het overigens erg mooie tentengedeelte.

La Serre de Portelas Chadrat: Club du Soleil de Clermont Ferrand

24-07-2012
De camping heeft ook veel faciliteiten voor gezinnen met kinderen. Speeltuin, pierebad, jeugdhonk, tafeltennis, volleybal, tennis en ga zo maar door. De omgeving is prachtig. Mooie dorpen en een buitengewoon mooi vulkaanlandschap. De afstand vanaf Nederland is prima overbrugbaar: afhankelijk van je woonplaats gemiddeld 900 km.
Kortom een aanrader!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045