Naturismegids

Recensies van Marijke

Aparthotel Monte Marina

04-11-2017
Wij komen al jaren bij Monte Marina en ja, de appartementen zijn jaren 90 , maar wel goed onderhouden en schoon.Sauna en zwembad altijd lekker. Als je het testaurant minder vindt, ga dan lekker bij Marabu eten. 1 van de beste van het eiland en op loopafstand., Wij eten er altijd
om de dag. Succes!

Lavinia Naturist Resort

19-05-2021
Wij,(stel vijftigers die al heel lang naturistisch met vakantie gaan) verblijven op dit moment op dit heerlijke domein waar we ons heel snel helemaal thuis en heel veilig voelen. De covidcijfers in de regio Alicante zijn overigens ook heel erg laag. Een prachtige omgeving, een ruime, kraakheldere villa waar werkelijk niets ontbreekt met veel privacy en rust in een schitterende tuin.
2 heerlijke zwembaden,sauna, jaccuzzi, petanquebaan, heel groot (ook naakt) wandelgebied via de achterdeur en ga maar door. Annemie en Wim vinden duidelijk niets leuker dan mensen hun beste vakantie ooit te laten beleven. Alles kan en niets moet.
Qua eten en drinken is ook alles mogelijk, Annemie kookt superlekker, dus daarvoor hoef je de deur niet uit ( vinden wij in deze tijd heel prettig).Maar zelf koken of wel buiten de deur uit eten kan uiteraard ook.
Voor ons is dit een plek waar wij zeker vaker terug zullen komen. Volkomen terecht en verdiend dat zij de Blootkompas Award 2020 en 2021 hebben gewonnen.

Wij hoorden gisteren toevallig dat er in de eerste 2 weken van juni wegens annulering accommodatie is vrijgekomen. Wij zeggen: Grijp die kans! Zie ook onderstaand recent filmpje van Naked Wanderings, dat geeft perfect weer hoe aangenaam het hier is vertoeven. Geniet ervan!
https://youtu.be/kPjT6unIAm0

Charco del Palo

02-05-2018
Wij waren al eerder in Lanzarote, maar dit keer in Charco del Palo. Leuke vakantie gehad, maar geen volgende keer.
Wij vinden andere Canarische bestemmingen gewoon beter. Pluspunten: mooie zwemgelegenheden ondanks geen strand, paar leuke restaurants, in weekend 's avonds eten in Jameos del Agua met concert er na (aanrader). Min: Best wel veel textiel op straat, vergane glorie, winkelcentrum stelt niet veel voor.

Domaine de la Sablière

20-07-2016
Wij huren al jaren huisjes op allerlei naturistencamping in FR. Eind juni twee heerlijke weken op Grande Cosse doorgebracht, maar Sabliere is ook een hele grote favoriet. Zijn er nu vijf keer geweest en inmiddels verslaafd. De natuur en rivier zijn magisch,personeel top, zwembaden,sauna (tje), winkel, restaurants etc. voldoende.Hoogteverschil maakt de camping juist heel mooi,wil je niet lopen dan pak je het busje (juli/aug)en in juni/ september de auto. Shopi in Barjac is 7 dagen per week open voor alle boodschappen, de pizzakraam ernaast is trouwens ook erg goed.Wij gaan weer begin september en kijken daar enorm naar uit.

Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows

24-12-2012
Wij zij hier nu twee maal op vakantie geweest,beide keren in een gerenoveerd huisje. De laatste keer direct aan het strand. Wij hebben beide keren echt een supervakantie gehad. Mooi schoon huisje, hele goede service( wij kwamen vroeg aan en konden om 12 uur al in ons huisje),hele goede massages, zeilschool en een heel goed restaurant. Ja,er komen ook Duitsers, nou en ? Wij weten nu al dat we in 2014 weer een maand willen gaan. Gewoon een heerlijke accommodatie. P.s.wij zijn twee tweeverdieners zonder kinderen uit Amsterdam .
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048