Naturismegids

Recensies van Ben

Camping Relax-Nat

18-10-2017
Met enige aarzeling naar de Costa Brava gegaan. Dit is de enige naturistencamping daar, maar heel rustig in september. Ruime plekken, schoon en lux sanitair met heerlijke douches. Twee keer goed gegeten in restaurant en aardig personeel . Groot zwembad en een heerlijke jacuzzi. In het binnenland veel leuke dorpjes, op de fiets te bereiken, alleen de bewegwijzering langs de fietspaden kan beter, vooral in de bebouwde kom. Het op de camping aangegeven naaktstrand bleek toch een textielstrand te zijn, maar bij Playa de Pals een mooi lang zandstrand met goede parkeergelegenheid. Daar vlakbij ook het officiƫle naaktstrand Illa Roja, ook goed te bereiken, maar in naseizoen is de zon er gauw weg achter de hoge rotsen. Op de receptie zijn er middelen te koop tegen de mieren, die heb je helaas wel nodig!
Wij komen nog wel eens terug!

Vritomartis Hotel

13-10-2016
Begin oktober 2016 voor de derde keer in Vritomartis. De vorige keren in het voorjaar, nu in het najaar. Aan het personeel is niet te merken, dat het seizoen voor hun naar het einde gaat. Vriendelijk, behulpzaam, snel - maar ook onderling een goede sfeer. Wij verbleven opnieuw in een Grande Bungalow, weliswaar gerenoveerd, maar voor deze prijs mag het comfort wel beter zijn. Alleen een paar plastic kuipstoeltjes om op te zitten en twee harde eetkamerstoelen! Voor 4 personen ( er zijn 4 bedden) is deze kamer niet geschikt. Verder alleen lof, een hele fijne accomodatie! Nog iets: het voorjaar is ons beter bevallen dan het najaar, maar dat heeft niets met het hotel te maken!

Vritomartis Hotel

14-05-2013
Schitterend gelegen, zeer vriendelijk personeel, uitgebreid en gevarieerd buffet, leuk strand. Wel enigszins in een uithoek, je moet telkens een hoge berg over om iets meer dan de directe omgeving te zien. Wij hadden een grande bungalow gehuurd, heel goed bevallen, alleen misten we een paar comfortabele stoelen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.057