Naturismegids

Recensies van Peter

Domaine d'Enriou

06-10-2017
Ik snap dat een fout met de reservering waardeloos is. Het blijft een Franse camping, dat is in de meeste gevallen gelukkig wel charmant.
Voor ons gezin is dit een geweldige (familie)camping. Riante plaatsen in schaduw of zon, veel natuur en relatief rustig. Sanitair prima in orde, net als de zwembaden. Ook de omgeving is prachtig met charmante dorpjes, lavendelvelden en natuurlijk die schitterende Gorge! Een unieke plek, waar we elk jaar weer naar terugkeren. Een aanrader!

Thermen Soesterberg

17-09-2017
Mooi modern, maar wel wat killig complex. Goede faciliteiten, maar veel en veel te druk. Rond het zwembad enorme drukte, maar ook in de sauna's veel mensen. Voor de 'belevenis' opgietingen in het saunatheater stonden steeds lange rijen. Niet de moeite van het wachten waard: veel spectakel, met film en muziek, maar hierdoor was er te weinig aandacht voor een goede opbouw van de opgieting. Geen succes wat ons betreft. Eten absurd duur: 8 euro voor een soepje is echt extreem. Kortom, niet voor herhaling vatbaar. We missen het oude complex... Volgende keer naar Lunteren of Veenendaal: kleinschaliger, niet zo massaal en veel meer ontspanning en gezelligheid.

Le Village du Bosc

05-09-2016
Afgelopen zomer met het gezin op deze camping drie nachten doorgebracht. dat was bij nader inzien drie nachten te lang, want de camping was nogal teleurstellend. Het terrein is hoognodig aan een onderhoudsbeurt toe, het lijkt wel een bouwput. Zwembad klein, oud en niet uitnodigend, een viezige bedoening. ook de aangrenzende bar is oud en vervallen. Bij het aangrenzende meer kun je ongetwijfeld naturistisch zwemmen. Maar dan moet je het niet erg vinden dit te doen tussen talloze geklede Franse gezinnen. Kortom, voor ons geen Village du Bosc meer, hoe aardig Nathalie ook is.

Campeggio Naturista Costalunga

18-10-2015
Helemaal met de vorige beoordelimng eens. De camping is duur, heeft kleine plaatsen, een nogal primitief zwembad, sanitair uit de jaren 60... Kortom, voor ons niet voor herhaling vatbaar. Het eten is ok, maar niest bijzonders. Wij vonden 21 euro te duur voor deze maaltijd.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.05