Naturismegids

Recensies van Bart

Camping Koversada

04-09-2017
Dit jaar voor het eerst geweest op deze camping en ook voor het eerst op een naturisten camping vonden erg fijn om de hele dag naakt te kunnen zij n!! Bijzonder weinig Nederlanders gezien hier eind augustus, wat wij een plus vonden. Ik kan iedereen aan raden het eens te proberen, eerst vonden we het wat spannend en droeg ik nog regelmatig me zwembroek om bepaalde zichtbare problemen te voorkomen maar met de dagen werd dat steeds minder. Zallig om in je blote billen een biertje bij de bar kort aan het strand te kunnen halen, of brood bij de bakker te halen zonder ook maar iets aan te hebben.

Plussen of minnen van de camping:

Groot
Schoon sanitair
Echt prive
Mooie stranden
Eiland met brug te bereiken
Zandstrand

Playa Famara

08-11-2018
Ik was werkelijk de enige man welke hier naakt was, eerst even wennen maar wat fijn om als jong persoon (30+) blijkbaar de rust te hebben dit te kunnen en willen doen. Twee jonge lesbiennes (waarvan 1 topless) laggen dicht naast ons, ook zij konden het wel waarderen ze lachte vriendelijk (en keken een keer) en schonken er zoals het naar mijn idee ook hoort verder geen aandacht aan.

Zwemmen gaat zeer slecht of je moet naakt 100 meter willen lopen tussen de surfers door, wat ik zelf niet passend vond op dit strand.

Naturist Camp Konobe

22-03-2018
Prima camping, klein maar fijn.
Vriendelijke gasten en mooie ligging wij zijn er 4 dagen geweest sanitair is er inderdaad basic.

Playa de Caleta del Congrio

10-11-2017
Fijn en veelal rustig strand, niet iedereen is naakt maar wel meer dan de helft.
Wij komen hier regelmatig en is er vaak rustig genoeg om in alle rust met de zon op je billen echt te genieten van je vrouw/man zonder dat daar een ander last van kan hebben.

Playa de Caleta del Congrio

12-09-2017
Wij komen hier al jaren hier liggen verschillende stranden bij elkaar (textiel en naakt) maar door kleine heuvels ook weer iets los van elkaar naar ons idee de beste stranden van lanzarote.

Keurig strand ook met kinderen te bezoeken.

Mandomata Nudist Beach

06-07-2017
Ik zelf vond mantomata klein en druk je kunt beter 5 min door rijden naar traounou beach, loop bij aankomst iets naar rechts trek je zwembroek uit en geniet. Was af en toe de enige maar vaak ook niet. Merkte wel als ik als enige naakt lag mensen welke het ook wilde ons als het ware opzochten om ook topless of naakt te gaan zonne. Nog weer 2 straden verder richting lindos heb je sinds meende dit jaar nog een officiƫle naakstrand met stoelen en taverna. Veel plezier en wees gerust naakt zonne is geen punt mijn zwembroek heeft geen water gevoel in deze week!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.076