Naturismegids

Recensies van fam de Haan

Het Reterink

29-08-2017
Deze nieuwe camping in het Overijselse land is een klein paradijsje, alles er op en aan en kraakhelder, hele vriendelijke en gastvrije eigenaar die het zijn gasten naar de zin wil maken. de sauna gemaakt in een oude mest silo is een plaatje met een mooi zwembad erbij.
Onze tent stond heerlijk in het zonnetje op een grasveld waar menig golfliefhebber jaloers op zou zijn en de omgeving is prachtig. Wij komen er zeker terug, een tip, bel van te voren want er zijn maar 16 plaatsen en die staan zo vol.
Ed we hebben genoten, groetjes van Freke en Arnold de Haan.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

16-07-2017
Voor het eerst op deze camping en geen minuut spijt, geweldige ruime plekken, rust, prachtig zwembad en schoon en net sanitair, geweldige eigenaars die alles doen om het je naar de zin te maken. We hebben onze ogen uitgekeken naar de prachtige mozaïek die je overal op de camping vind. wij komen hier zeker terug.

Fam de Haan.

Camping Millefleurs Naturistenparadijs

14-07-2017
Wat was het een heerlijke camping, we hebben genoten, mooie plek, schoon sanitair, fijn zwembad.
Het eten was erg goed en Hans en Simone deden er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. wel even rekening houden met het fijt dat je alleen internet en wifi bij de receptie hebt en op je eigen plek onbereikbaar bent, dus mailen of bellen beneden of in het dorp. Ons zie je er in ieder geval weer terug we hebben genoten.

Arnold en Freke de Haan

Val Drôme Soleil

14-07-2017
We zijn er voor het eerst geweest maar ook voor het laatst, als je een tent hebt krijg je een tentenplaats boven op de berg op kiezel, waarom mogen tenten niet beneden? het sanitair is daardoor erg ver weg, tot laat hoor je de muziek tot aan je tent. Dit is een camping waar je bloot loopt omdat je bruin wilt worden het naturisme is hier ver te zoeken, niet erg voor een ieder wat. De eigenaar staat voor je klaar en doet zijn uiterste best om het naar de zin te maken en het eten is er geweldig goed, maar voor een echte naturist is dit geen fijne camping.

Champagne Manoir

14-07-2017
Een paradijsje waar rust de boventoon voert, alles aanwezig, kraakhelder sanitair, heerlijke warme douche, leuk zwembadje om af te koelen en een prachtige omgeving. Je kunt er iedere dag (tegen vergoeding) mee eten, er staat is een ijskast voor algemeen gebruik en Wifi is gratis over het hele terrein. Wij stonden in de boomgaard waar je maar vier plekken hebt met een leuk uitzicht op de prachtige oude boerderij. Henriette en Erik bedankt, we hebben genoten en komen zeker nog eens terug. groetjes Arnold en Freke de Haan.

Centre Pardigue

26-07-2016
Geweldig weer bij Ria, er was eigenlijk geen plaats met electra meer maar Ria lost het zo voor je op. Met het mooiste uitzicht van de wereld stonden we op het voorste stuk en konden we bij een caravan electra krijgen om ons luchtbed op te pompen. De zwarte nachten met een waanzinnige sterrenhemel en het prachtige uitzicht, iedere ochtend vers brood en schone sanitaire en prachtige zwembad en Wifi in de schaduw van het zwembad, wij komen zeker terug.
Ria bedankt en tot een volgende keer.

Domaine Naturiste Château Guiton

19-07-2015
Het was weer genieten, een echte camping met Franse uitstraling Franser kan het volgens mij echt niet, fijn zwembad , goede schone douche en toilet niet spiksplinternieuw nieuw maar prima in orde. de pizza avond oergezellig en wijn in overvloed, s'morgens de bakker. Gelukkig niet erg groot waardoor je kunt genieten van de sfeer en de gezelligheid. De dames staan altijd voor de gasten klaar prima ontvangst en als je van kunst houd ben je daar ook op zijn plaats er staan her en daar kunstwerken die de camping iets heel aparts geeft, m.a.w wil je rust echt Frans en gezelligheid waar naturisme nog hoog in hat vaandel staat dan moet je naar Guiton voor ons een echt paradijsje.

Club du Soleil de la Porte Océane

18-07-2015
Mooie camping maar slecht onderhouden, soms smerige toilet en douche. onderscheid tussen tent en caravan, tent geen internet en electra, wij moesten ons luchtbed in de kantine gaan opblazen, je kon wel koken in een keukentje en je spullen in een overvolle ijskast zetten, hield dus in dat als je tent bewoner je in de regen je spullen kon gaan halen, maar de ontvangst was hartelijk Michel liet je alles zien van zijn "Paradijsje" de omgeving en plaatje maar voor ons eens maar nooit meer.

Domaine de la Gagère

20-09-2014
Geweldige camping voor ons altijd een rust punt op de terugreis. Heerlijk om in het na seizoen op een camping te komen waar het restaurant nog open is en nog brood te krijgen is en waar de camping winkel iedere dag open is, we hebben genoten vande gezellige sfeer en de vriendelijjkheid.
Mat bedankt voor het vuur in de vuurschaal op onze laatste avond was een heerlijke afsluiting.
We komen zeker terug.
Groetjes, Frederique en Arnold.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043