Naturismegids

Recensies van Jack en Linda

Achter Ut Huus

28-08-2017
Zijn hier een paar dagen geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. Na hartelijk ontvangst van Maria en Wiel konden we na de rondleiding een mooie plaats uitzoeken. Camping is gunstig gelegen, zeer goed onderhouden met mooie grasmat, met zicht op naastgelegen dorp Beers. De Kaagenburgse plassen liggen vlak bij de camping en de omgeving is een mooi fiets en wandelgebied. Camping is voorzien van een aangenaam verwarmd zwembad met zithoek. Sanitair is niet modern maar wel zeer schoon en werkt allemaal prima. Camping biedt genoeg overdekte faciliteiten om met minder weer goed en gezellig te binnen te vertoeven.Fietsen kunnen binnen staan. Geen vaste plaatsen en dat komt de sfeer ten goede. Kortom, een superleuke stek met goed gastvrij beheer en zeer zeker de moeite waar om terug te komen.

Naturistenterrein Buorkerij

12-07-2017
Buorkerij is nieuw en het afgelopen weekend deze voor de 1e keer bezocht. Camping is mooi gelegen in het Friese land net onder Bolsward met genoeg mogelijlkheden voor fietsen en wandelen. Zeer hartelijk welkom door Henk en Roely en qua mooie kampeerplekken kun je kiezen uit wat besloten en meer open plaatsen met zicht op de weilanden. Autos staan op een daarvoor aangewezen gedeelte van de camping. Sanitairgebouw is ruim, mooi en voorzien van vloerverwarming. De stal is omgebouwd tot gezellige eet / zit gelegenheid met bar waar je ook met slecht weer kunt vertoeven. Voor een klein bedrag kun je hier prima en gezellig eten. Camping is voorzien van een opbouw zwembad en de beheerders willen de camping in de toekomst nog verder faciliteren. Wij vonden het een leuke, mooie, gezellige camping en is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Minicamping De Kikker

26-09-2016
In september voor het eerst hier 6 dagen gestaan op het mooie bloemenveld. Fijne camping met goede voorzieningen. Gezellige sfeer en tegen kleine vergoeding een doe het zelf broodjes service. Mooie omgeving voor fietsen, wandelen en goede ligging tov omringende plaatsen. Zeker een terugkomer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.059