Naturismegids

Recensies van Bert en Jeanette van der Meer

Sasso Corbo

20-08-2017
Een mooi terrein, met zeer ruime plaatsen, eenvoudig sanitair. Sfeer prima, vonden het geweldig dat we groenten uit de moestuin konden pakken, tegen zeer acceptabele prijzen! Hebben daar zeer van genoten.
Vanaf de meeste plaatsen een prachtig uitzicht. De camping is wel wat afgelegen, pittige toegangsweg.

La Tuquette

20-08-2017
Fantastisch! Meerdere malen op deze camping geweest, maar het blijft een feest! Ontvangst is allerhartelijkst. De plekken zijn mooi, vrijwel allemaal met schaduw en redelijk ruim.
Het sanitair is zeer mooi en schoon en ruim voldoende. Het zwembad is prachtig, met heerlijke ligstoelen en waterplezier voor de kleintjes.
Er zijn geregeld activiteiten voor jong en oud. De bar / brasse rit / is het gezellige centrum van de camping. Er is een goede barbeque voor gezamelijk gebruik en je kunt daar heerlijk zitten met elkaar en eventueel gebruik maken van de bar / brasse rit voor drank en frites.
In de omgeving is veel te doen, mooie dorpjes, markten, kunst, Lac Saint Cassain op 15 minuten en natuurlijk het strand op 45 minuten.
Caroline, Arnaud en Brice jullie doen het geweldig en zijn voorlopig nog niet van ons af!!

Ca' le Scope

20-08-2017
Na 10 jaar weer op Ca le Scope aangeland. Dit keer met onze camper. We hebben het weer ontzettend naar ons zin gehad. Carla en Harry zijn zeer gastvrij en daarmee zorgen zij voor een hele ontspannen sfeer.
Het eten is meer dan fantastisch.
In de directe omgeving vind je allerlei gedenkmonumenten van de 2e wereldoorlog. Er zijn in september 1944 heel veel vrouwen en kinderen vermoord, indrukwekkend hoe dat wordt herdacht.
Wij komen zeker nog eens terug!!

Domaine des Lauzons

20-08-2017
We waren hier 1 nacht, in een grijs verleden hier eerder geweest. De camping is groot met de daarbij horende drukte. Voor gezinnen met kinderen waarschijnlijk geweldig, voor ons 50 + ers wat minder.

La Taillade

20-08-2017
Prachtige camping in een zeer mooie omgeving. We waren er maar 1 nacht, maar komen zeker nog eens terug! Het sanitair is wel erg gedateerd, voor ons geen probleem. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Les Fourneaux

20-08-2017
Zeer vriendelijke ontvangst, prachtige grote plaatsen, wij komen zeker nog eens terug!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.061