Naturismegids

Recensies van JGGE

Camping Abtswoudse Hoeve (NAVAH)

17-08-2017
Super! Mooie plaats aan de zwemvijver, waar we heerlijk in hebben gezwommen. Hartelijke ontvangst en uitleg. Delft en Rotterdam zijn goed met fiets bereikbaar.
Wij komen zeker terug!
Stel uit Nederland

Naturist Camping am Flemhuder See Kiel e.V.

14-08-2018
Fantastisch! Heel vriendelijk aangelegd terrein, mooie ruime plaatsen met hegjes. Vaste gasten zijn erg vriendelijk, de beheerder en zijn vrouw heel hartelijk/gastvrij.
Sanitair netjes, zwemsteiger met glijbaan, douche, haken voor handdoeken, banken, brillebakjes, thermometer met watertemperatuur etc.. Mooie speeltoestellen voor kinderen.
Dunbevolkt gebied. Supermarkt met goede bakker op ongeveer 6 km afstand. Restaurant Beckman in Achterweehr is aanrader.
Mooie omgeving, glooiend, lijkt op Toscane. Prachtig om te fietsen.
Lubbeck aanrader! Eckenforde ook, Oostzee kust is zeer sfeervol door rietenstrandstoelen.
We hebben 2 heerlijke weken gehad, veel gezwommen en relaxed. Aanrader!
Stel uit Nederland

BffL Kassel e.V.

28-08-2017
Hele hartelijke ontvangst, veel uitleg, ongeveer 5 km vanaf centrum. Goed met de fiets te doen, ook met de tram (dichtbij halte en makkelijk reizen).
Kampeerplaatsen zijn tegelplateaus wat erg prettig is.
Grote supermarkt dichtbij. Sanitair en camping netjes en prettig. Zwembadje is klein, maar prima.
Fijne stadscamping voor bezoek aan Documenta (op zaterdag enorme wachtrijen).
Stel uit Nederland

La Plage des Templiers

11-07-2014
De camping ligt heel mooi onderaan de rivier de Ardèche een fantastisch natuurgebied waar veel kano vaarders langs komen. De kampeerplaatsen hebben geen stroom, en de camping ligt erg geïsoleerd. Eerst moet je met de auto naar beneden rijden (weg met veel gaten), vervolgens moet je bagage in een lift en moet je zelf 20 minuten via een berg/rots/touw pad naar de camping lopen. Bij aankomst was het restaurant nog gesloten en waren de douches niet warm. Het winkeltje heeft een heel beperkt assortiment. Door de geïsoleerde ligging zijn we niet van de camping afgeweest, het mooie weer en de mooie plek maakten heel veel goed. Het strandje had je vaak voor je alleen, je kon ook heerlijk zwemmen en kanovaren in de Ardèche. Daar hebben we van genoten. Gelukkig ging het restaurant na 3 dagen open en hebben we daar gegeten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037