Naturismegids

Recensies van BlijBloot

Naaktstrand op camping Skrilla (krk)

17-08-2017
Bezoek augustus 2017. Mooi stand. Redelijk lang, niet breed, grotere kiezels dus ligmatje is aan te raden. Waterschoentjes aan! Leuk snorkelen, iedereen bloot op af en toe een topless dame na.

Julianadorp / Groote Keeten

24-09-2023
Wat is dit toch een mooi strand. Heel breed, nooit druk, geen horeca. Ook dit jaar weer meerdere keren geweest.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

21-08-2023
In het voorseizoen 2023 bezocht. Zeer ruime plaatsen (camper, caravan, tent) en rust als je de ruimte opzoekt. Veel Hollanders maar ook Duitse, Engelse en Franse gasten, Behulpzame eigenaren, personeel en vrijwilligers. Leuke ontvangst (gewoon aan een ronde tafel, geen balie) . Je kunt de gehele vakantie op het terrein verblijven en als het weer het toelaat alles naturistisch beleven. Twee goed onderhouden zwembaden, drankje drinken op het ruime terras, wandelen, eten in het restaurant (4 dagen in de week), goede Wi-Fi, snack halen bij de frituur (alle dagen geopend), vernieuwde zeer ruime sauna mét opgietingen en op de donderdagavond live muziek gemaakt door enthousiaste gasten/vrijwilligers. Op de dinsdag was er zelfs een kleine markt op het terrein en ook kon je speksteen bewerken een meedoen met de aqua gym. Wat wij heel makkelijk vonden is dat alle kosten welke je maakt op een barkaart worden bijgehouden. Bij vertrek wordt zo alles in één keer afgerekend. En we vonden het zeer prettig dat op het gehele terrein, in alle gebouwen en tijdens alle activiteiten, het bloot zijn is toegestaan. In de omgeving (natuurpark De Brenne) kan je zeer goed fietsen maar zeker ook wandelen. Zelf een route uitstippellen of vraag een kaart aan de bar.

Naaktstrand Bergen

26-06-2019
Eind juni 2019 geweest, was rustig, breed strand. 100 meter na het strandpaviljoen Noorderlicht gingen we uit de kleren. Er liggen vanaf de opgang Noord houten planken tot Noorderlicht zodat je makkelijk en snel op plaats van naaktstrand komt ...

Julianadorp / Groote Keeten

26-06-2019
Bezoek eind juni 2019.
Is en blijft een mooi, breed en rustig strand. Heerlijk reeds na een paar 100 meter (vér voor het officiële blootstrand) al uit de kleren. Gemengd publiek ...

Julianadorp / Groote Keeten

14-08-2018
Eind juli 2018 weer eens geweest op dit prachtige, niet drukke strand.
Zoals eerder aangegeven via de strandopgang Drooghe Weert en dan linksaf slaan. Na 250 meter! kan je de kleding al uit doen en heerlijk bloot genieten van het strand, de zon en de zee. Je kunt ook zeker twee kilometer in je blootje lopen naar Groote Keeten.

Veel stellen, paar gezinnen (in het begin van het strand) en een aantal alleengaanden (man/vrouw).

John

Premantura

13-08-2017
Ik heb geen naaktstrand gezien. Het is een erg druk natuurreservaat waar je met de auto mag komen ( let op, onverharde weg met rotsen etc. ).

Julianadorp / Groote Keeten

20-07-2014
Bezoek 19-07-2014
Mooi, zeer breed strand, vooral bij eb. Veel stellen, meer gezinnen zou welkom zijn ( de mijne gaan al niet meer mee omdat ze een van de weinig zijn )
Naaktgedeelte begint via de opgang Drooghe Weert ( linksaf slaan ) al na 250 meter, dus ver voor het officiële gedeelte en dat is zeer prettig ( ieder jaar schuiven 'de streeploosbruin-zonners' een stukje verder naar de opgang :-) )
Ondanks tropische dag was er alle ruimte en rust, zelfs nog parkeerplekken beschikbaar. Heerlijk zwemmen in de Noordzee. Strekdammen zijn geen enkel probleem zolang je er maar niet bovenop of vlak naast zwemt. Geen voorzieningen op het strand zelf. Eettentje op het parkeerterrein.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05