Naturismegids

Recensies van Vesna & Daniƫl

Domaine Naturiste la Petite Brenne

12-08-2017
Een Nederlandse enclave is het zeker, maar er komen ook Belgen, Fransen, Britten en Schotten.
Wij zijn er al enkele malen geweest , in de maanden april , juni, juli en augustus gespreid over twee jaar.
Wij voelen er ons goed, tja de maanden juli en augustus zijn wat drukker maar dat weet je, wat meer tieners die als snel een handdoek rond hebben of een broek..
We hebben door de jaren heen ondervonden dat er verschillende interpretaties van naturisme zijn. Zo lang dat de basisprincipes gerespecteerd worden en dat is hier het geval, kunnen wij er met leven.
In onze eigen versie van naturisme, zit het niet roken, niet of matig alcohol drinken, en vegetarisch eten.(maar dat gaan we anderen niet opdringen of verwijten)
Wat dat laatste betreft mag Carel en zijn keuken team een pluim op hun hoed steken.
We hebben er vaak genoten van het (vegetarisch) vier gangen menu dat ons aangeboden werd, elke dag wat anders!
Overigens wordt de camping goed gerund door de familie Burgmans, hun medewerkers vrienden en vrijwilligers, zelden loopt er iets fout in de organisatie.
Dat durft in een camping onder Frans management wel eens anders lopen!

Camping naturista Ca' le Scope

21-08-2012
Dit is en van de bettere campings waar wij hebben verbleven, van de regels die Tony blijkbaar ergerde hebben wij nooit iets ondervonden.(je moet al erg grote oren hebben om de kilometers verre snelweg te horen, laat staan om nachts als hinderlijk te ervaren, wij hebben er alleszins lekker geslapen.
Deze camping of beter haar eigenaars hebben het juiste evenwicht gevonden tussen een commercieel uitgebate camping en de sfeer van een club terrein!
Nog nooit zo goed gegeten voor zo'n redelijke prijs, deze mensen maken er echt werk van, om van de heerlijke koffie nog maar te zwijgen,gewoon van het betere restaurant niveau!!
Onze tafelgenoten mochten dan wel eens een andere nationaliteit hebben, al dan niet gekleed zijn en noem maar op, wij hebben steeds erg aangename avonden gekend.
Ca le scope...een aanrader
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.119