Naturismegids

Recensies van Robert

Arnaoutchot (Arna)

14-07-2017
Wij zijn er nu. Prachtige camping. Er is genoeg te beleven. In de ochtend vaak bewolkt, in de middag blauw. Naakt bij zwembad verplicht maar op strand veel pubermeiden 15-20 jaar die een broekje aanhouden. Zeker 60%. Jongens met zwembroek niet gezien op het strand. Wifi is 42 euro voor 1 maand. Werkt goed. Niet zo gek veel Nederlanders, veel Fransen.

Naaktstrand Bussloo

16-06-2021
Wij waren er woensdag 16 juni. Druk maar de 1,5 meter kon prima voor de kiosk. Fijnste naaktstrand dat ik ken. Publiek niks mis mee, geen overlast. Kinderen, bejaarden alles door elkaar zoals het hoort.

Le Colombier

03-08-2019
Niks veranderd in 10 jaar. We waren er toen ook en eigenlijk is het nog gewoon een fijne camping. Veel vaste gasten. Wifi is goed en kost 20 euro per apparaat per week. Sauna is open van 16-19 uur. De helft van de bezoekers is Frans, 40% Nederlands en nog wat Engelsen en een verdwaalde Duitser. Ontvangst erg vriendelijk. Rustig na 22 uur. Overdag eigenlijk ook. Wil je tot rust komen dan is dit een aanrader.

Naaktstrand Bussloo

04-07-2018
Topstrand. Voor de kiosk liggen de gezinnen en de stellen. Gezinnen met kleine kinderen vooraan zodat ze die kids in de gaten kunnen houden. Maar de laatste tijd liggen daar ook veel alleengaande mannen. Kom op zeg. Hou een meter of 10 afstand. Ga een stuk naar achteren zodat de. Jonge vaders en moeders daar kunnen liggen. Plek zat voor alleengaande mannen. Dus hup, een meter of 10 naar achteren of opzij svp.

Playa Can Noord

05-06-2017
Fijn strand. Alleen een douche verder geen faciliteiten. Er hangt wel een broeierige vrije sfeer. Mannen zijn duidelijk op zoek.

Naaktstrand Bussloo

26-05-2017
Tot 12 uur zeer veel vliegen, daarna waren ze verdwenen. Verder prima. Gemengd publiek voor de kiosk. Links of rechts kom ik niet. Wel een paar dames met bikinibroeken aan vandaag. Dan vraag ik mij af wat je daar komt doen. Tenzij de maandelijkse ongemakken ze parten spelen. Anders vind ik , of allemaal naakt of allemaal gekleed. Maar niet half half.

Naaktstrand Bussloo

19-07-2016
Het stuk voor de kiosk en dan met name de strook gras vlak voor het zand begint was altijd een plek voor gezinnen met jonge kinderen. Nu liggen er veel alleengaande mannen . Kom op mannen. Laat gezinnen met kleine kinderen vooraan liggen en gaan jullie wat meer naar achteren. Of ga een stuk haar rechts of links. Wat ik neem aan dat jullie er niet voor de kleine kinderen komen. Toch?

Naaktstrand Bussloo

07-06-2016
Voor de kiosk op het veld is het prima toeven voor gezinnen en alleenstaanden die niets te maken willen hebben met praktijken die niks met naturisme te maken hebben. Wel steeds meer geklede jeugd en de man met de grote gele zwembroek irriteer mij ook. Zijn vrouw is wel naakt maar hij niet en dus paradeert hij een paar keer per dag over het veld in een grote gele zwem/sportbroek. Oh ja, beheerders, het is tijd om te maaien...

Ellerstrand

07-05-2016
Prima. Dit strand verdient meer bezoekers.

Naaktstrand Bussloo

07-05-2016
Wat een fantastische plek. Iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Vrijwel geen mensen met badkleding. Toiletten in orde en een leuke kiosk.

Naaktstrand Bussloo

21-08-2015
Zaterdag gaan we weer. Het fijnste stuk vinden wij voor de kiosk. Lekker dichtbij parkeren. Iedereen laat iedereen in zijn/haar waarde. Prima!

Ellerstrand

27-07-2015
Als je voor je rust komt prima. Parkeren op 25 meter. Niemand is je tot last. Geen gluurders.

Naaktstrand Bussloo

27-07-2015
Wij zitten altijd voor de kiosk. Prima daar. Paradijsje.

Naaktstrand Bussloo

08-07-2013
7-7 en 6-7 bedoel ik

Naaktstrand Bussloo

08-07-2013
Op 7 en 7 juli geweest. Je waant je in Frankrijk. Gezellig druk. Ik schat toch wel meer dan 1000 naturisten. Alleen wat pubers gekleed. En hier en daar een enkele vrouw met een bikinibroekje aan.

Ellerstrand

28-05-2012
Wij waren er gisteren, gezellig druk. Fijn strand, goed bereikbaar. Parkeren op 15 meter, douches en wc aanwezig. Publiek van jong tot oud. Honden mogen mee. Op een enkeling na iedereen bloot.

Naaktstrand Bussloo

28-05-2012
Enorm druk was het er vandaag. Jeugd vaak gekleed, ook een aantal stellen waarvan de vrouw deels gekleed was. Ook een stel, man met lange zwembroek, vrouw topless, kinderen geheel gekleed en opa en oma naakt. Maar goed, de sfeer is zeer gemoedelijk, vrijheid,blijheid

Arnaoutchot (Arna)

24-07-2010
Prima camping waar je eigenlijk niet af hoeft. Sfeer is goed. Wel redelijk veel (half) geklede mensen, ook bij warm weer. Op het strand ook niet iedereen helemaal naakt. Bij het zwembad is het verplicht en daar wordt dan ook op gelet.

Le Colombier

01-08-2009
Een grote schone rustige camping met ruime plekken. Correcte ontvangst aan de receptie al zou ik persoonlijk gasten die aankomen wat te drinken aanbieden. Jeugd,incl. het jongere deel van het personeel loopt vrijwel allemaal gedeeltelijk gekleed. Weinig/geen animatie voor oudere kinderen.Geen winkeltje op de camping. Wel brood te koop. Supermarkt op ongeveer 10 km.Wifi aanwezig als je je laptop meeneemt.(gratis op 1 euro na voor een paswoord)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.12