Naturismegids

Recensies van Henriëtte

Camping Naturiste du Port **

14-07-2017
Gezellige camping, heerlijk rustig, alleen de vogels fluiten naar hartenlust. Sanitair brandschoon, prima zwembad, met veel ligbedden, zowel in de zon als in de schaduw. Eigenaren bijzonder vriendelijk en hulpvaardig, (spreken alleen Frans), het gezamenlijk eten is een feestje.
Er zijn een aantal vaste gasten, de camping heeft wel iets weg van een club terrein. Supermarkt (Carrefour) op een kwartier van de camping.

Club du Soleil Macon-Laizé - "La Breur"

29-03-2020
Wij hebben bijna een maand bij la Breur doorgebracht. Prima oefening om ons Frans wat op te vijzelen. Mooi terrein, vriendelijke mensen, sanitair oké. WiFi bij het clubhuis, waar zelfs Nederlandse boeken liggen in het kastje onder de bar. Praktisch elke middag wordt de barbecue opgestookt en kun je gezellig eten met de clubleden. Qua plaatsen kun je - mits er plaats is - kiezen tussen zon en schaduw. Veel meer dan de vogels hoor je niet op dit terrein. Boodschappen deden we meestal in Macon, dat een grote supermarkt heeft.

Grenzland West e.V.

05-04-2019
Vorig jaar mei brak ik (na twee dagen kamperen) mijn enkel op deze camping, gewoon door domme pech. Het medeleven van de vaste gasten was hartverwarmend. Ze wilden op alle fronten behulpzaam zijn. In augustus - nog steeds op krukken lopend - besloten we nog een keer terug te gaan. Ik heb me zelden zo welkom gevoeld! De een na de ander kwam informeren hoe het nu met me ging. Ook nu was de medewerking weer geweldig. De auto kon bv gewoon tot aan het terras gereden worden, zodat ik zo min mogelijk hoefde te lopen. Het zwembad was dit keer ideaal voor mijn revalidatie. Ik heb genoten van het eten in het clubhuis en de gezellige sfeer. En natuurlijk gaan wij volgende maand weer, dit keer zonder krukken. Michael en medewerkers tot spoedig!

Natursportbund Schwäbischer Wald e.V.

10-02-2018
Prima camping, uitstekend zwembad en sanitair. Buitengewoon aardige leden, wij mochten zelfs een kijkje nemen in de "machinekamer" van het zwembad. Mooie omgeving, behoorlijk heuvelachtig.

Camping du Port

14-01-2018
Een leuke camping, met zeer behulpzame eigenaren, die echter alleen maar Frans spreken. Wifi gratis, een prima zwembad. Het gezamenlijke diner op zaterdagavond is een aanrader. In het dorp een bakker en slager. Wat verderop een supermarkt. La Rochelle heeft een keur aan winkels, restaurants en supermarkten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.076