Naturismegids

Recensies van jack van rietschoten

Les Fourneaux

25-06-2017
Zijn hier begin juni geweest en deze camping heeft tijdens onze trek door Frankrijk een super indruk achtergelaten. Een warm persoonlijk ontvangst door Remco en Jolanda en je verbaast je over de ruimte van het terrein en zeer ruime staanplaatsen. Je hebt de keuze tussen zeer rustig gelegen plaatsen of iets meer in de drukte. Alles is hier aanwezig om een fijne tijd door te brengen. Ook zijn de mensen zeer behulpzaam en worden de de enthousiaste beheerders door vrijwilligers bijgestaan. Camping is zeker voor ons voor herhaling vatbaar en Remco, de nieuwe waterpomp werkt perfect en tot volgend jaar ! Groetjes Jack en Linda

Sauna Het Friese Woud

01-02-2020
Gewoon een hele fijne overzichtelijke sauna zonder drukte met aangename binnen- en buitengedeelte met voldoende voorzieningen. Sauna ziet er netjes uit met goede ontvangst en bediening. Goede en gezellige zitgelegenheid voor eten of drinken. Kortom een aanrader !

Centre Pardigue

04-07-2019
Prachtig gelegen en makkelijk aan te rijden camping dichtbij het mooie stadje Sisteron. Door open karakter van de camping rondom een prachtig uitzicht. Zeer hartelijk ontvangst door Ria en Paul en na overleg kun je je plek uitzoeken. Sanitair is prima, wel bij afwas 1 tappunt voor warm water. Brood wat later in de ochtend op de camping verkrijgbaar en 1x per week komt de pizzawagen langs. De Mas oogt beetje rommelig maar heeft weer zijn charme. Zwembad was bij ons verblijf begin juni nog niet gereed maar werd door Paul hard aan gewerkt. Kortom leuke camping in prachtige omgeving en ook voor fietsers zeker de moeite waard.

Club du Soleil Macon-Laizé - "La Breur"

21-06-2019
Op terugreis op deze camping 2 dagen gestaan. Bij kleurrijke poort even bellen en wordt door beheerders open gedaan. We kregen een hartelijk ontvangst en we konden kiezen uit plaatsen met of zonder schaduw. Typisch Franse en leuke camping met Nederlandse gasten welke prima is onderhouden. We konden gebruik maken van alle faciliteiten en camping heeft een lekker overdekt zwembad. Leuk clubhuis met open haard en keuken. Geen brood verkrijgbaar. Omgeving is met plaatsen als Cluny en Macon zeer zeker de moeite waard. Kortom een aanrader en ook voor langer verblijf prima geschikt.

Het Reterink

23-09-2018
Rustig gelegen nieuwe camping en hier is in kort tijd veel gerealiseerd. Prima en netjes sanitair. Bij volle campingbezetting sta je op het veld wel vrij dicht naast elkaar en op de hoeken tegenover elkaar. Hierdoor weinig privacy.

Camping Naturiste Le Couderc

25-06-2018
Inderdaad goed uitgeruste camping met vele faciliteiten, activiteiten en prima ontvangst met goede uitleg. Echter de auto's parkeren op je staanplaats ( behoudens hoogseizoen ) vonden we storend en je staat vrij dicht naast elkaar. Sanitair donker en verouderd. Wordt wel goed schoongehouden. Het aangezicht van de vele gestalde caravans naast de ingang doet enige afbreuk. Voor de rest prima om daar enige tijd te verblijven al was het alleen al voor de mooie omgeving.
Jack en Linda
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.059