Naturismegids

Recensies van john en tiny bleeker

Naturisten Zwemvereniging Groningen (NZG) / De Parrel

18-03-2017
Gezellig uurtje zwemmen met de mogelijkheid om kwartiertje je trimmen bij genoeg animo. Ook kan je heerlijk bubbelen. Er is een kleuterbad met glijbaan waar gebruik gemaakt van kan worden. De sfeer is uitstekent en na het uurtje zwemmen is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken in de kantine wat de saamhorigheid ten goede komt.

Camping Millefleurs

24-06-2011
Wij hebben een frontale botsing gehad in de buurt van Millefleurs op de D713. Wat Hans en Simone toen voor ons hebben gedaan is met geen pen te beschrijven!Eerst onze auto leeggehaald, toen een autoambulance geregeld en naar Pamiers gebracht(ANWB deed dat niet!!)Wij moesten ongh. 500 km.!! rijden om een vervangendvervoerauto op te halen(treurig ANWB!!) en wie was zo goed om ons te brengen: Hans!! terwijl Simone die dag er alleen voorstond.Ook hebben Bo en Joeri (hun kinderen) ons geholpen als tolk bij de garage en het politiebureau. Wij zijn ze dan ook heel erg dankbaar dat ze dat allemaal voor ons hebben gedaan.
EEN ECHTE AANRADER DUS deze camping met z'n schone toiletten en douches,de hout gestookte sauna,z'n mooie zwembadje en de mooie omgeving EN Z'N ONTZETTEND GASTVRIJE LIEVE EIGENAREN!! Ze hebben wat ons betreft meer dan millefleurs (duizend bloemen) verdiend.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043