Naturismegids

Recensies van wdb

Torimbia

01-03-2017
Mooi gelegen zandstrand met veel families, gemengd gekleed/naakt (met licht overwicht voor het laatste). Weekends kunnen druk zijn. Strandbar, ehbo en redders.

Playa del Pozo

27-03-2023
Playa del Pozo is een mooi groot en niet al te druk zandstrand op de meest zuidelijke punt van Lanzarote. Het is deel van het natuurgebied 'Monumento natural de los Ajaches' (toegangsprijs 3€/dag). Op wat verdwaalde wandelaars/vogelspotters na komt iedereen hier voor de prachtige stranden. Er zijn twee parkeerplaatsen (één aan het noordelijke Mujeres-strand, een tweede zuidelijker vlakbij het bekende Papagayo-strand). De verschillende stranden staan inderdaad niet apart aangeduid met pijlen als ik mij goed herinner, maar een korte blik op Google Maps volstaat. Neem de grote zuidelijke parking om naar Pozo te gaan. Veel meer dan 10' stappen is het niet. In het hoogseizoen is dit het minst drukke strand aan de populaire oostelijke kant van het schiereiland en daardoor het best geschikt voor naturisme. De meeste naturisten liggen aan de verste (noordelijke) zijde van het strand tegen de rotsen.

Playa Naturista La Sabinosa

12-08-2017
Gemengd textiel/naaktstrand, met overwicht aan textiel bij de ingang en naakt op het verste (en mooiste) deel bij de rotsen. Druk in de zomermaanden. Xiringuito, toiletten, redders en EHBO.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047