Naturismegids

Recensies van Marc Andries

NaturViana - naturismo

26-02-2017
Afgelopen zomer een poging gedaan om er te kamperen met onze camping-car, maar die geraakte op geen enkele manier de camping binnen. Hadden nochtans vooraf gebeld met de vraag of er plaats was voor een "tienda-romelque"... Weg door het dorp zéér steil. Enige geschikte plek was benomen en belemmerde de doorgang naar andere plekken. Achteringang via zandweg enkel geschikt voor 4x4. Manuel wilde wel een tractor gaan lenen, maar omdat we uitstapjes gepland hadden zagen we het niet zitten om elke dag de zandweg te trotseren. Héél mooi terrein/plantentuin op terrassen, met hier en daar plekjes voor kleine tentjes. Mooi zwembad. Sanitair in open lucht : basic !
Na ruim twee uur proberen een plaats te vinden was het ondertussen avond geworden, en is Manuel zo vriendelijk geweest ons de gastenkamer (gratis!) aan te bieden, zodat we de volgende dag op weg konden om een andere camping te gaan zoeken. Dit hebben we echte geapprecieerd, en de kamer was ook ruim en netjes. Dank je wel daarvoor !
Kortom : mooi maar enkel voor kleine tentjes !
Marc & Ilse, Antwerpen, België

NaturViana - naturismo

26-02-2017
Manuel,
Thanks for letting us use the guestroom, when our attempts to try park our "tienda-remolque" at the campingsite last july 2017 did not succeed. We really appreciated this !
Marc & Ilse, Antwerp, Belgium.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.062