Naturismegids

Recensies van eric

Centre Naturiste René Oltra

11-11-2016
ik kom er nu al een jaar of 5 en vind het nog steeds een fijne camping. alleen je moet zien dat je een goed terrein hebt. Want sommige plaatsten teveel met los zand bedekt wat het plaatsten van een tent niet gemakkelijk maakt. Jammer dat ze ook teveel investeren in bungalow's, ik ben bang dat het net zal vergaan zoals camping la grande cosse. Daar is door zulke toestanden het naturisme verdwenen en een primitieve textiel camping geworden. Het is belangrijk dat ook kinderen terug moeten leren naaktlopen anders lopen ze binnenkort met een boerka op de camping. Hopelijk nog lang een naaktcamping.

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

11-11-2016
ik heb er 3 maal geweest en vond het een super camping. Alleen ik had al voorspeld dat ze niet naturist zou blijven doordat er meer en meer bungalow's kwamen en minder plaatsten voor tenten. En mijn woorden zijn uitgekomen. Ze word nu een camping voor mensen die niet volwassen kunnen omgaan met naakt. Jammer want ze ligt op een fijne locatie .
Een echte naturisten camping voor mij is alleen een camping voor tenten , kleine caravannetjes en campers. Maar geen bungalows of andere huisjes. Het is een bedroevend nieuws :-(
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.06