Naturismegids

Recensies van L. Van Lieshout

Costa Natura Resort

20-10-2016
Costa Natura, een prima en prachtig resort! We zijn er nu 7 keer geweest, in verschillende appartementen, maar 164 is onze favoriet. Deze keer, vanaf 14 oktober 2016 appartement 602 gehuurd. Wat een fiasco! Mooi opgeknapt, maar slecht ingericht, met o.a. De tv- ontvangers en cd speler op de eetkamertafel, waardoor deze niet meer voor het eigenlijke doel gebruikt kan worden.. Afgelegen, klein ongezellig deprimerend terras, met weinig uitzicht en niet de beloofde Nederlandse tv-zenders. Geprotesteerd, maar met de klachten werd niets gedaan. Slechte service en veel overlast van werkzaamheden in de omgeving van het appartement. Nooit meer nummer 602!

Domaine de la Gagère

26-08-2015
Voor de tweede keer deze camping bezocht. Is prachtig gelegen, camping is schoon, we een prachtig uitzicht vanuit onze accomodatie. Helaas hebben de mobilhomes geen overkapping over het terras, zodat er geen bescherming is tegen zon en regen. Wifi is waardeloos. Was na 1 dag al verlopen terwijl 3 beloofd zijn. De beschikbare uren waren niet verbruikt. Zwembad klein met hel veel met ballen enz. spelende kinderen, zodat zwemmen onmogelijk was.
Sauna te klein en alleen aan op verzoek, tegen betaling. Dat is belachelijk voor zo' n dure camping. Ze maken gebruik van gastvrouwen, hetgeen onnodig is. In tegenstelling tot wat anderen schrijven, vonden wij de eigenaren niet vriendelijk.

Messidor

12-08-2015
Verouderde camping, zwembad groot, maar ook vervallen. Betonnen plateau rond zwembad erg ongezellig. Met wat ligbedden en parasols zou daar nog iets van te maken zijn. Je kon wel een ligbedje huren bij de receptie, maar ook met dat bedje lag je gewoon op de grond.We hadden een mobilhome gehuurd, dat zag er goed uit, maar was zo gesitueerd dat je geen mensen kon zien.Bar en terras o.k.Internet bij receptie wel gratis, maar slechte verbinding.Voor ons absoluut niet voor herhaling vatbaar.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.101