Naturismegids

Recensies van Richard

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

17-09-2016
Vanaf volgend jaar is de camping geen naturistencamping meer. Ook op het strand dient men de kleren voortaan aan te gaan houden.
Jammer, jammer.

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

26-10-2016
Ik moet nog een rectificatie plaatsen t.a.v. een eerder bericht: het strand blijft (voorlopig?) naturistisch.

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

26-07-2016
We zijn in 2016 voor het drie├źntwintigste achtereenvolgende jaar op La Grande Cosse.
Inmiddels zijn we al een paar jaar 'r├ęsidents' en we kunnen spreken van de opkomst en ondergang van deze camping. De eerste jaren was er het supereenvoudige sanitair met heel veel kikkertjes en veel nestelende zwaluwen. (Had zijn charmes). Daarna hebben nieuwe eigenaren er een prachtige vier-sterren camping van gemaakt met nieuw sanitair en veel bloemenpracht en de laatste drie jaar, na twee maal van eigenaar te zijn veranderd, is de teloorgang ingezet: alle planten zijn inmiddels op sterven na dood, de camping is een bouwplaats omdat er in sneltreinvaart huisjes neergezet worden, sanitaire blokken blijven dicht, in de campingwinkel is weinig te krijgen en de prijzen rijzen de pan uit. Over de steekvliegjes hebben we het maar niet. Per slot van rekening trotseren we die al zo lang. Die zijn er nu eenmaal.
Voor 2017 kunnen geen boekingen gedaan worden, omdat men nog niet weet wat men volgend jaar met de camping gaat doen. Een en ander is namelijk afhankelijk van de omzet over 2016. Een ding is zeker: winst wordt er dit jaar niet gemaakt. De bezetting is momenteel zeer matig.
Ik vrees dat een leuke camping in een mooi gebied voor het naturisme verloren zal gaan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047