Naturismegids

Recensies van Ruud Souverijn

De Posthoek (vereniging Zon en Leven)

04-09-2016
Wij waren de laatste dagen van augustus 2016 fiets-kampeergasten in de posthoek. We werden buitengewoon hartelijk ontvangen door gastheer Rene en we kregen een Vip plaats op de hei met heel veel middag en avondzon. We feliciteren de vereniging de Posthoek van harte met de opening van hun nieuwe gebouw. Het eco dak waar wij op uitkeken biedt een kleurrijk schouwspel. Het huis is compleet en modern ingericht en je voelt je daar ook als gast erg welkom. We komen graag terug. Ruud en Maaike souverijn, enschede.

Camping naturista Ca' le Scope

27-10-2012
Dit is een heerlijke camping met ruime plaatsen, voor schaduw en zon.Je hebt geen idee dat er zoveel kampeerders zijn omdat de camping rondom een berghelling ligt; goed genoeg voor een mooie wandeling .
prima sanitair; klein winkeltje; een verfrissende plons in het zwembad kan altijd.Er is een uitstekende keuken met typisch italiaanse gerechten. Eenmaal per week worden er pizza's in de eigen oven gebakken.Heerlijk. Er zijn Hollanders die dan Pizza con spek nemen....Je moet een paar zeer fikse bulten op voor je bij de camping bent.Het is maar dat je het weet wanneer je -zoals wij-met de fiets komt.Maar, het is meer dan de moeite waard.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.071