Naturismegids

Recensies van Hemmo

NaturViana - naturismo

23-08-2016
Tijdens onze week in NaturViana stonden wij op de mooiste plek die we in Portugal hebben gevonden voor onze grote tent.; met schaduw en groen gras. Het klopt dat de camping niet geschikt is voor caravans, alleen al door de nauwe straat in het dorp. Voor campers zijn er twee of drie plekken. Het is een vooral een ideale stek voor kleine tentjes en voor een enkele grote tent. Er is ook een gastenkamer.
Omdat het een terrassencamping is, heb je een geweldig uitzicht over de vallei maar moet je bij aankomst en vertrek even sjouwen met je spullen, gelukkig waren er veel helpende handen. Het terrein is in feite een prachtige groene tuin. Op youtube staat sinds kort een filmpje vanuit een drone gemaakt.
Het sanitair is simpel, maar superschoon. Alsof je bij iemand in huis mag douchen. Je kunt met de lunch en diner mee-eten mits je het een dag van te voren aangeeft.
Vader en zoon zijn super gastvrij en bereid om alles te doen om het je naar de zin te maken. Ze werken aan een tweede terrein aan de andere kant van de berg, waar mogelijk in 2017 campers en caravans ontvangen kunnen worden.

Le Sappey: Club du Soleil du Mont Blanc

01-08-2022
Een duik in het ouderwetse Franse naturisme! Midden in de natuur, aandoenlijk charmant en vriendelijk, maar sanitair nogal houtje-touwtje. Het opdrogen van de eigen bron (zomer 2022) speelt ook hier mee, dus zuinig aan met drink- en spoelwater.
Na de enigszins avontuurlijke aanrijweg (alleen te doen voor auto's zonder aanhanger) wachtte ons een zeer vriendelijke ontvangst en de aanwezige leden zijn aardig.
We voelen ons echt gasten en zeker geen klanten.

Domaine du coq Rouge

25-07-2018
Wij wilden hier niet meer weg. Bovenop een berg, heerlijke plek met beetje wind, zon en schaduw en een fijne, ontspannen sfeer. Sebastien en Sandrine doen, samen met zoon Martin, erg hun best om het iedereen naar de zin te maken. Elke middag gaat de houtgestookte sauna aan. Goede mix van authentieke Franse camping-sfeer, vaste gasten en een paar Nederlandse gezinnetjes. De omgeving biedt alles (behalve strand) vlakbij: mooie natuur, rivieren, een grote stad (Brive) en mooie oude dorpjes.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.081