Naturismegids

Recensies van Fam. Sturm

Nature et Soleil de Normandie

21-08-2016
Van half juli tot half augustus 2016 bijna 4 weken prima vertoefd op dit knusse, kleine verenigingsterrein. Prima gelegen tussen hoge bomen (waardoor veel schaduw). Voorzieningen zijn eenvoudig en echt Frans, maar goed schoon gehouden. Bescheiden, maar lekker zwembad. Wifi gratis. In de wintermaanden 2016-2017 wordt vernieuwbouw gepleegd: de sanitaire voorzieningen (toiletten/douches/(af)wasgelegenheid worden geheel vernieuwd en uitgebreid.
Terrein wat lastig te vinden, ondanks enkele kleine bordjes vlak bij het terrein. Toegangspoort is nieuw met een prima 'bel' en een code om de poort automatisch te laten openen.
In het 'home' is veel informatie te vinden over de diverse mogelijkheden om bezienswaardigheden te bezoeken; het 'home' was steeds open.
Prima uitvalsbasis om de stranden van de landingen van 1944 te bezoeken en de daarbij behorende musea (maar ook de indrukwekkende militaire begraafplaatsen!); ook de verdere omgeving (Caen, Falaise en Bayeux) en het achterland is mooi.

Pallieter

21-08-2016
Rust als je dat wilt; mogelijkheid tot deelname aan (beperkte) activiteiten (gezamenlijke maaltijden) als je daar voor kiest. Ongedwongen sfeer. Ruime standplaatsen; in principe geen auto bij de standplaats, waardoor geen verstoring van die rust.
In het seizoen dagelijks levering brood (op bestelling); 1x/week pizzabakker op het terrein.
Mogelijkheid tot aanschuiven bij gezamenlijke maaltijd (1x/week).
Wifi in de omgeving van receptie / bar: daardoor digitale rust elders.
Sanitaire voorzieningen centraal op de velden met standplaatsen.
Prima mogelijkheid tot ongekleed wandelen op camping.

Franse slag heeft z'n charme maar is merkbaar. Zwembad is niet verwarmd, hetgeen op minder warme dagen gebruik minder aantrekkelijk maakt.

Grootte standplaats ruim voldoende. Voldoende aansluitingen voor elektra op niet te grote afstand.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.039