Naturismegids

Recensies van Selma en Alex Ruijter

Domaine Laborde

10-08-2016
Wij zaten in huisje sympathique een weekje in het hoogseizoen. De camping ziet er mooi uit, goed onderhouden. Het meertje is echter geen zwemmeertje, daar kun je niet in zwemmen. Na een week zaten mijn man en ik onder de uitslag (jeukende bultjes)op ons bovenlijf en dat was geen zonneallergie. Waarschijnlijk kwamen de bultjes van het zwembad, het water was alles behalve schoon, er dreef een vettige laag op en de douche (om je vooraf en nadien te douchen) deed het niet. Ook het huisje was niet schoon, er lag veel stof onder het bed en ook onder het keukenblok lag er heel veel stof. Ook waren er ontzettend veel vliegen, een hor voor de ramen is echt noodzaak. Hier was duidelijk niet goed schoongemaakt. We hopen dat de bultjes niet komen van ander ongedierte...
Er waren vele activiteiten echter misten wij de puntjes op de i. De echte aandacht en er iets van willen maken, misten wij. Ook vonden we het personeel niet vriendelijk. Geen vriendelijk en hartelijk ontvangst. Helaas is het ons tegen gevallen. Jammer, want het is echt een prachtig terrein en een schitterende omgeving.

Arnaoutchot (Arna)

07-08-2015
Zalige tijd gehad. 3 weken een roulotte pippo wagen gehuurd. Goede en veilige bewaking op het strand in het hoogseizoen van 11-19 uur.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Marktje, vers brood, verse groente, verse vis enz. De Carrefour vind je op 10 min rijden met de auto.
Fijn en goed zwembad met duidelijke regels. Wij hebben ons met de kinderen (4 en 8 jaar)heerlijk vermaakt. Er is zelfs een mini bieb.
Minpuntjes: in de avond best veel lawaai door muziek, geen Nederlandse animatie voor de kinderen. Alles is in het Frans.
Tip voor de camping; strandbewaking vanaf 10 uur zou fijn. Minder lawaai in de avond en Nederlandse animatie(desnoods 1x per week) Hopelijk tot volgend jaar!!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047