Naturismegids

Recensies van Toos en Henk

Camping naturista Ca' le Scope

09-08-2016
Mooi gelegen Terrassencamping. Vriendelijke ontvangst door Harry en Carla met een drankje en een hapje. Harry zet met z'n 4 wheel drive je caravan op z'n plek. Plekken ruim met voldoende schaduw. Als je bovenaan staat heb je mooi uitzicht. Lekkere (buiten)douches met goed warm water. Wel veel steekvliegen dat was wat minder. Heerlijk rustig gelegen en we hebben de week dat we er waren de snelweg niet gehoord. Een camping waar we zeker terug zullen keren.

Classe village FKK: Camping & Bungalow Parc

09-08-2016
Meisjes bij de receptie zeer ongeïnteresseerd. Je krijgt gelijk een groen armbandje om waarna je over de textielcamping naar het naturistengedeelte kunt. Voldoende schaduw maar sfeerloos terrein. Sanitair prima. Zwembad Oke met voldoende ligbedden en parasols. Winkeltje met redelijk assortiment en vers brood. Op loopafstand verschillende restaurantjes en supermarktje. Erg veel steekvliegen waardoor we na 2 dagen weer snel vertrokken zijn. Geen camping waar we naar terug zullen gaan.

Campeggio Naturista Costalunga

09-08-2016
Kleine camping met op veel plaatsen mooi uitzicht. Terrassencamping. Vriendelijke eigenaren. Sanitair goed. Lekker zwembad en ligbedden. Mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke maaltijden, erg lekker en op die manier contacten te leggen met medekampeerders. Brood op bestelling, supermarktje op 5 km afstand. Vanuit camping snel bij de kust om mooie stadjes te bezoeken zoals Noli. Wandelingen in de buurt van de camping.

Le Courtialet: Association "Club du Soleil de Grenoble"

09-08-2016
Kleine camping die door de clubleden onderhouden en schoongemaakt wordt. Geen eigen winkeltje maar supermarkt op 7 km afstand. Uitzicht vanaf de kampeerplekken erg mooi. Grenoble dichtbij en een bezoek zeker de moeite waard. Autotocht in de vercors mooi en van daar met stoeltjeslift naar boven om te wandelen. Het meer met de passerelles (hangbruggen) zeker de moeite waard om de wandeling te maken. Ontvangst zeer vriendelijk met een drankje. Op de clubavond word je van harte uitgenodigd voor een (gratis) drankje. Kortom een camping waar we zeker terug komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.043