Naturismegids

Recensies van Herman Scheper

De Vrijgaard (vereniging Veluwe Rijn en IJsel, V.R.IJ.)

03-08-2016
Staan hier inmiddels bijna 9 dagen. Heerlijke ruime camping met grote ruime plaatsen voor gasten en leden. Zeewolde op 8 km fietsafstand en goede fietsmogelijkheden mbv de knooppunt routes. Plezierige ontvangst en royale douche- en toiletgroep. Sauna in het weekend. Kortom: een plezierige camping geschikt voor een langer verblijf. Ijs, frisdranken enz. beschikbaar op de camping. Echt een aarader met daarbij ook nog een vriendelijke prijsstelling.

Lyngboparken

11-07-2018
We stonden hier de eerste week juli 2018. Het was eerst fris en windering met windkracht 4-5. Het strand op 10 min fietsen. Prachtige camping met zeer gastvrije gastheer en gastvrouw. Ruime plaatsen, zelf kiezen. Ook deze camping kunnen we sterk aanbevelen. Zeker voor strand en zee liefhebbers. Winkels in Henne strand of iets verder in Norre Nebel..

Fkk Vedsølejren

11-07-2018
Prachtige camping met zeer goede voorzieningen. We kunnen alle voorgaande recenties beamen. Ze kloppen echt. Vriendelijke behulpzame beheerder. Vriendelijke prijsstelling en prima te fietsen naar Viborg. We kwamen hieraan na aan de kust bij Henne gestaan te hebben. Daar was het ook mooi, maar altijd de zeewind of zeg maar zeebries. Hier geen enkele last van de wind. Kortom dit is een echte aanrader!!

Kuinderloo (vereniging Lotus)

20-05-2018
Van 14 t/m 18 mei 2018 waren we hier.Een warm welkom werd ons deel toen we hier aankwamen. Een mooie plek voor onze camper ( C1) . Prachtig sanitair en een verwarmd zwembad. De leden die we ontmoet hebben, al wandelend of bij de douches, gaven ons een gevoel welkom te zijn. Zeg nooit dat 'noorderlingen' geen humor hebben; we hebben heel wat afgelachen! Prachtige natuur en genoeg te fietsen daarbij ondersteund door een paar fraaie zonnige dagen.

Heel fijn om hier een paar dagen te mogen verblijven. We hopen nog weer eens terug te komen.

Naturistenterrein Buorkerij

25-07-2017
Een gastvrije ontvangst door Henk en Roely gaf ons gelijk al een goed gevoel over camping De Buorkerij. Een kopje kofiie gevolgd door een rondleiding over het prachtige terrein versterkte dat goede gevoel. Bolsward op 5 km fietsafstand en Workum, Makkum, Hindelopen en veel leuke plaatsjes rondom maakten onze fietstochten tot een feest. Daarbij hielpen zon, wind en wolken ons aan een heerlijk ''uit' gevoel.
Deze camping is een echte aanrader!

De Ammoniet (vereniging Goed Af)

06-07-2015
Leuke camping, helemaal niet primitief! We zijn zeer goed ontvangen. Prima plek voor fietsers. Busboot Rotterdam op 4 km. Centrum Dordrecht idem. Kortom een echte aanrader. En is het heet (zoals deze week ) dan is verkoeling in het zwembad. Een knooppuntenroute loopt langs de camping.
Het geluid van een langsrijdende trein kon ons in het geheel niet hinderen. Een echte aanrader.
Herman 06-07-2015
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047