Naturismegids

Recensies van Hans

Les Manoques

13-07-2016
Fijne camping met werkelijk prachtige uitzichten over wat ze in het frans “het Toscane van Frankrijk” noemen. Heel fraai. In de buurt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes, Cahors is een uurtje rijden, mooie stad.
De beheerder van de camping is een hele aardige man, zeer hulpvaardig ook. Prima sanitair. We hebben hier maar een paar dagen gestaan, maar we komen zeker nog eens terug.

Moulin de la Ronde

13-07-2016
Op weg naar het noorden deze camping uitgekozen om de laatste twee nachten door te brengen. Heerlijk plekje voor het begin of het eind van de vakantie, in handen van een heel aardig ouder echtpaar. Vlakbij de snelweg (die wij niet hoorden) en op loopafstand van de Carrefour, heel handig. Hier en daar misschien een beetje houtje/touwtje voor de verwende Nederlandse naturist, maar dat draagt m.i. juist bij tot de algehele fijne en gemoedelijke sfeer. Echt een aanrader. Wij waren per ongeluk op het grote veld gaan staan en hadden niet verder gekeken dan onze neuzen lang zijn: er achter waren nog veel mooiere plekken waar je niet tegen de buren aan zit te koekeloeren. Daar gaan we de volgende keer staan!

Domaine de Lambeyran

13-07-2016
Wij hebben hier afgelopen vakantie in juni 2 weken gestaan met onze tent. We hadden een prachtige en hele grote plek met fraaie uitzichten en heel veel brem en veldbloemen. ’s Avonds (en overdag eigenlijk ook) heerlijk stil. Je zit hier idd middenin de natuur. Het sanitair mag dan wat gedateerd zijn, het werd prima schoongehouden en het functioneerde prima. Wat heb je nog meer nodig?
De eigenaar heeft een apart gevoel voor humor maar wij konden prima met hem overweg. Zwembad is groot en het uitzicht vanaf de zonnebedjes op Lodève is prachtig. Verder hebben wij (gezien de eerdere berichten) als mannenstel geen last gehad van discriminatoir gedrag o.i.d.; we voelden ons welkom. Al met al een heerlijke camping waar we zeker terug zullen komen!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045