Naturismegids

Recensies van Walter en Carla

Minicamping De Kikker

03-07-2016
Verblijf in juni 2016. Wat een gezellige sfeer heerst hier.
Heel aardige eigenaars ( Arie en Ineke), die je een oprecht warme ontvangst bieden. Kleinschalige camping. 3 Velden: 1: Met een ruime en veilige speeltuin met name gericht op gezinnen met kinderen. 2: Het middenveld met een zwembad, de jeu de boules baan en de locatie van de beide afwas/toilet/douche gebouwen. Alles lekker schoon en netjes. 3: Het wilde bloemenveld, waar wij een plekje hadden, lag heerlijk rustig.
Broodjes, kakelverse eieren, ijs en drankjes zijn tegen zeer acceptabele prijzen verkrijgbaar.
Relatief veel vaste gasten, maar je wordt heel snel opgenomen. Zijn we echt wel eens anders tegengekomen.....
Ondanks de buien, hebben we erg genoten en komen volgend jaar in juni graag weer terug.

De Bessenhof (vereniging Zuidhollandse Lichtbond)

09-08-2020
Weekje gestaan op de Bessenhof. We reden er eerst aan voorbij, omdat de ingang ergens op een soort industrieterreintje gelegen lijkt. We dachten dus dat we verkeerd gereden waren. :-)
Vriendelijke ontvangst door de gastendienst die ons ook begeleidde naar onze plek.
Ruim opgezette camping met een fijn zwembad en grote ligweide.
Leuk verenigingsgebouw waar je op gezette tijden iets kunt gebruiken. Men werkt met een strippenkaart voor de consumpties. Fijn dat er nog vertrouwen is anno 2020! Laten we dat als gasten niet beschadigen. De leden werken hard aan hun terrein en gebouwen en dat zie je ook terug. De natte faciliteiten (douches/wastafels) kennen gedurende deze Corona tijd een protocol van 4 mensen max. binnen. Werkt met een plankje bij de deur. Geen plankje beschikbaar, betekent even wachten. Dit principe werkt goed. We hebben heerlijk gefietst in de de mooie omgeving van het Groene Hart.

Paluda (vereniging Paluda)

09-08-2020
Een heel kleine camping. 12 plekken max. Vriendelijke ontvangst. Zwembad is buiten proportie groot ten opzichte van het aantal mensen dat we gedurende onze week op het terrein hebben gezien. Toiletten/douches/afwas was erg basic en kunnen een opknapbeurt gebruiken.
Bij het verlaten en weer binnenkomen van het terrein moet je steeds een cijferslotje openen en sluiten. Als je van basic houdt, is dit een goede plek. Omgeving Weert vonden wij cultureel arm.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.06