Naturismegids

Recensies van marlies, frits

Champagne Manoir

19-06-2016
Fijne plek om helemaal tot rust te komen! Goede en gemoedelijke sfeer, lekker eten. Veel informatie over de omgeving. 6 mooie kampeerplekken . Hoewel we zelf niet in de gites of een van de kamers hebben overnacht is ook dat een aanrader. Het weer was niet al te best waardoor we iets minder van de omgeving gezien hebben als gewenst. Komen zeker terug om nog eens te fietsen door het glooiende landschap.

Sasso Corbo

19-06-2016
Wat een paradijsje! Heel veel ruimte voor 30 kampeerplekken waarvan de meeste met een geweldig mooi uitzicht! Gemoedelijke en gezellige sfeer nodigt uit aan te schuiven bij de gezamenlijke maaltijd. Uitstekend en schoon sanitair. Bas en Dominica hebben hier een gigantische klus geklaard. Ook de gastvrijheid en behulpzaamheid hebben we heel erg gewaardeerd. Komen zeker terug!!

Les Grands ChĂȘnes

05-04-2014
Is dit terrein nu wel of niet toegankelijk voor een (kleine VW)camper. Website zegt niet, info op deze site geeft aan dat het heel toegankelijk is voor campers. ??????????????

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

05-07-2011
In juni: mooi,ruim, natuurlijk terrein. Voorzieningen uitstekend. Sfeer goed! Bloemen, vlinders en uitzicht. Planning was 5 dagen, werden 3 weken. Dit is ons nog nooit overkomen, zegt dus alles!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.049