Naturismegids

Recensies van Ronald

Breskens (Groede)

17-06-2016
Het is vanmiddag gaan regenen, dus zijn we niet meer naar Groede naaktstrand geweest, maar lekker naar de Sauna, daar knap je nog meer van op bij dit weerbeeld, en voorlopig wordt het er niet beter op. Dus mijn buurtje vond het heel fijn met mij samen in de sauna, en dat gaan wij vaker doen.

Breskens (Groede)

31-08-2016
Morgen wordt het weer strandweer, en dan ga ik lekker naakt zonnen op dit geweldige leuke naaktstrand, geen pottenkijkers, veel privacy, en ik heb ook veel respect voor andere nudisten op dit naaktstrand.

Breskens (Groede)

21-07-2016
Vandaag 4 uur vertoeft op dit rustige fijne naaktstrand, wel weer alleen want mijn buurtje durft niet meer meegaan lekker gezwommen, maar door de harde wind en zand stuif ben ik vertrokken omdat ik geen bescherming bij me had.

Breskens (Groede)

15-07-2016
11.30u gearriveerd, en er stonden plus minus maar 35 auto's op de parkeerplaats, en het was helemaal niet druk, ik heb er tot 15.30 u genoten en heerlijk gezwommen, wel nog een frisse wind, maar dat wordt komende week veel beter. Er was nu wel al jeugd aanwezig dus alle leeftijden i.v.m. vakantie in Belgiƫ. Morgen ga ik weer.

Breskens (Groede)

15-07-2016
Als morgen het zonnetje schijnt, heb ik weer tijd vanaf 11.00u tot 16.00u op dit unieke naaktstrand te genieten en Vit D op te doen, Dus hopelijk ook meerdere genieters van de zon op dit unieke naaktstrand.

Breskens (Groede)

06-07-2016
Net terug van dit unieke naaktstrand en doordat ik een nog niet gebruinde huid heb was het ideaal om daar weer te vertoeven, geen gluurders dus geheel positief en het zeewater was al warmer als vorige keer, ook heb ik weer een kennis ontmoet en samen veel genoten.

Breskens (Groede)

22-06-2016
Mijn ervaring is zeer goed voor het naaktstrand Groeide, na 3 maal geweest te zijn, vroeger ging ik wel vaker zo'n 15 jaar terug, ik voelde mij nu niet echt bekeken, wel vriendelijke mensen, en ik heb nu ook al twee kennissen gezien en als het morgen mooi weer wordt ben ik weer van de partij.

Breskens (Groede)

17-06-2016
Hopelijk morgen namiddag weer zon, dan ga ik met mijn buurvrouw een zonnestraaltje opdoen, op het ideale naaktstrand in Groeide, met een klein tentje, want mijn buurtje heeft nog nooit naakt op het strand geweest, en moet er wel aan wennen natuurlijk.

Breskens (Groede)

10-06-2016
Nu ben ik voor de derde dag achtereen vanaf 11. 00 u tot 16.00u weer naar dit naaktstrand geweest en wel met de fiets omdat ik uit de buurt kom, en ontmoeten daar een vriendin die ik al enkele jaren niet gezien had, en we hebben lekker gebadmintond heerlijk zo in je nakie. En na het strand lekker een pilsje genuttigd in de strandt tent, en mochten er meer mensen met mij willen zonnen dan graag een reactie op dit berichtje

Breskens (Groede)

06-06-2016
Ik ga nu voor de tweede keer alleen naar dit fijne grote naaktstrand en voel mij daar goed op mijn gemak, maar zou wel iemand als gast bij mij willen hebben alleen is maar alleen, maar het zeewater was nog wel een beetje fris.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05