Naturismegids

Recensies van Rob en Elly

NFJ Naturist Camping

10-06-2016
Vamorgen vertrokken na 2 heerlijke weken op deze fijne camping. Mooie ruime plaatsen op gras, wij hadden een plek met prachtig uitzicht op zee! Prima sanitair. Keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Speeltoestellen voor kinderen. Mooie rondwandeling mogelijk vanaf de camping, langs dorpje Norsminde en via het strand weer terug. Veel te doen en te zien in de omgeving. Onze 1e kennismaking met Denemarken was top!

BFF Oldenburg

13-08-2018
Twee nachten zouden we blijven tijdens onze reis naar de Noord Duitse kust en Denemarken, het werden er 10! De ontvangst, de schitterende plek in het bos, de goede fietsmogelijkheden, het heerlijke zwembad en het gevoel in het paradijs te zijn beland zorgden ervoor dat we niet meer weg wilden uit deze groene oase. Wij weten zeker dat dit een plek is om naar terug te keren!

Camping De Reenert

19-01-2018
In september 2017 hebben wij kennis gemaakt met De Reenert. Wat een prettige, fijne camping. Volop zon en schaduw, mooie ruime plekken, rust, goed sanitair en een verrukkelijk binnenbad. In eerste instantie dachten wij dat we daar geen gebruik van zouden maken, maar wat is er fijner dan direct na het ontwaken wat baantjes te trekken. Verder een prima centraal gelegen plek om uitstapjes te maken en te wandelen. Na een heerlijke week zijn we verder naar het zuiden gegaan en op de terugweg zijn we weer een aantal dagen neergestreken op De Reenert. Kortom prettig daar!

Club du Soleil de Lyon

29-07-2016
Warm welkom op deze leuke clubcamping! Vorig jaar op doorreis 2 nachten gestaan. Fijn zwembad, verouderd maar schoon sanitair, mooie bomen. Op zondagavond vertrokken de clubleden na het avondeten en gaven ons de sleutel van het hek. Het kampeergeld mochten we samen met de sleutels in de brievenbus stoppen bij vertrek. Een bijzondere ervaring om helemaal alleen te zijn met de wilde konijnen!

Lyngboparken

14-07-2016
Dit jaar hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Denemarken en hebben 8 dagen met onze caravan op Lyngboparken gekampeerd. Zowel het land als deze camping zijn ons zeer goed bevallen. De ontvangst, het uitstekend verzorgde terrein, de ligging midden in de natuur hebben daar toe bijgedragen. Onze plek aan de duinrand was prachtig, achter de caravan konden we zo aan de duinwandeling beginnen. Sanitair, keuken en gemeenschappelijke ruimte waren zeer verzorgd. In de omgeving hebben we genoten van het strand, de Ringkobingfjord, natuurgebied Filso, Esbjerg en Ribe.

Kuikseind (ver. Zon en Leven)

15-05-2016
Net terug van een heerlijke warme week op Kuikseind. Vriendelijke ontvangst, prachtig bijna 'onnederlands' terrein met eekhoorns, konijntjes, vogels in alle soorten en maten, goed sanitair, mooie plaatsen met zon en schaduw, midden in een wonderschoon natuurgebied. Als verrassing konden wij met flinke korting kamperen ivm het jubileumjaar, kortom erg prettig allemaal. Wij komen zeker nog eens terug!

La Pinede: Club Naturiste Bretagne Sud

12-05-2014
Heerlijke camping met fijne sfeer, goed sanitair, ruime vrije plaatsen, rustig, vaak mooi weer, goed fietsgebied, mooie kustplaatsten in de omgeving. Kortom erg fijn daar :-)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.055